Ģimeni no milzīgas nelaimes izglāba KAZA – kā tas ir iespējams?

Svētdien Ebigeila nolēma pa nakti izmitināt Spīdiju dzīvojamajā istabā, kur arī viņa gulēja. Nakts vidū Spīdijs pamodināja Ebigeilu, uzlecot viņai uz krūtīm un kājām.

Ebigeila skaidro: “Es pamodos un sāku domā, kas notiek. Viss, ko redzēju, bija piedūmotas telpas.”

Meitene nekavējoties piecēlās un skrēja uz vecāku istabu, lai viņus brīdinātu. “Ebigeila teica, ka viss ir dūmos, un viņa nevar paelpot. Šķita, ka liesmas nāca no ārpuses, tomēr izrādījās, ka liesmas pārņēmušas daļu mājas,” skaidro Niks.

Bija aizdegusies ģimenes mājas garāža. Par laimi, visi izglābās, izlecot pa dzīvojamās istabas logu un patveroties dārzā. Ugunsdzēsēji ieradās notikuma vietā vien pēc pāris minūtēm un viņiem izdevās ātri apslāpēt liesmas. Pa to laiku namam jau tika nodarīta pamatīga skāde, sadega viss uz vietas esošais.

Viņš zināja, ko darīt. Domāju, ka mans mājdzīvnieks ir ļoti īpašs,” Ebigeila pastāstījusi vietējiem ziņu reportieriem.

Pēc izmeklēšanas veikšanas noskaidrots, ka pie ugunsgrēka izcelšanās vainojams strāvas īssavienojums.

Šobrīd Brūsu ģimene mitinās pie draugiem, līdz viņiem būs iespēja atjaunot māju un atgriezties tajā uz dzīvi. Arī par Spīdiju pienācīgi rūpējas, Brūsu ģimenes draugu mājās ir šķūnis, kurā vietas ir gana.

Lasi vēl: Baisākie rituāli pasaulē: zīlēšana ar mirstošiem, sieviešu kropļošana, pēcNā*es kāzas

Ebigeila ir sajūsmā par Spīdiju un uzskata viņu par labāko dzimšanas dienas dāvanu, kāda jelkad saņemta. “Es priecājos, ka mēs viņu saņēmām pirms ugunsgrēka, citādi varējām šeit vairs nebūt,” meitene secina.

Avots: shareably.net

Leave a Comment