Ginekologi šo nestāsta – produkts, kas iznīcina sēnīti, baktērijas un nepatīkamus aromātus

Mūsu sniegtais padoms var izklausīties dīvains, taču to iesaka arī tie ginekologi, kuriem interesē viņu pacientu Vese***a.

Lasi arī: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Lietojot antibiotikas, lai ārstētu vaginītu, var iedzīvoties vēl lielākās problēmās – tās var izraisīt sēnīšu infekciju Sli**bas. Ķīmiskie medikamenti var izraisīt alerģiskas reakcijas un sausumu makstī.

Ir dabas doti līdzekļi, kas var normalizēt sieviešu dzimumorgānu mikrofloru un novērst saslimšanu ar vaginītu. Svarīgi! Pirms uzsākt jebkādu ārstēšanu, ieteicams nodot analīzes un uzzināt, kas ir Sli**bas izraisītājs (baktērijas vai sēnīte).

2 (1)

Kumelīšu novārījums jau izsenis ir palīdzējis sievietēm uzturēt savu organismu veselu. Divas ēdamkarotes sausu kumelīšu ziedu aplejiet ar 1 litru ūdeni, uzvāriet to un ļaujiet 5 – 10 minūtes ievilkties. Lietojiet  šo novārījumu atkarībā no saslimšanas stāvokļa (ieteicams apsmidzināt iekaisušās vietas vai uzliet nedaudz virsū).

Lasi arī: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Profilaksei, lai izvairītos no saslimšanas, lietojiet uzturā skābpiena produktus, velciet apakšveļu, kas veidota no dabīgiem materiāliem, intīmai higiēnai izmantojiet maigus līdzekļus, kuru sastāvā ir pienskābe.

Tik pat svarīgi ir lūgt savam partnerim pirms dzimumakta nomazgāt savus dzimumorgānus, tādējādi izvairoties no nevajadzīgu baktēriju iekļūšanas makstī.

 

Leave a Comment