Godīgākais un precīzākais ķīniešu horoskops 2018. gada otrajai pusei

Pašreizējā gada raksturīgais vārds ir darbība. Šogad suns sākās 16. februārī, un tas beigsies 2019. gada 4. februārī. Tātad, pastāstiet, kas notiks 2018. gada otrajā pusē.

Ķīniešu horoskopā suns ierindojas 11. vietā, un tā gadi ir 1934., 1946., 1958., 1970., 1982., 2006., 2018. gads. Suns parasti ir labs, bet ļoti novājinošs gads. Mēs abi esam laimīgi un izpostīti, sajūsmināti un priecīgi, noguruši un laimīgi.

Lasi arī: 7 pazīmes, ka jūs esat spēcīga un izsmalcināta personība

Ķīniešu horoskops 2018

Dzeltenā zemes suņa pašreizējais gads tiek patronēts ar numuru 9, kas apsola iedzīvotāju labklājību neatkarīgi no viņu zodiaka zīmes.

Deviņu valstu radītais finansiālais potenciāls koncentrējas uz jaunām uzņēmējdarbības iespējām, radot lielisku reputāciju, palielinot naudas summu, kā arī paaugstinot sociālo statusu. Šo iemeslu dēļ cilvēkiem vajadzētu baudīt dzīvi un gūt panākumus. Turklāt visu pašreizējo gadu veicina laulība.

Šogad mums visiem ir jāaizmirst kavēšanos, nolaidību un pārmērīgu plānošanu. Gads veicina jaunu sākumu, bet pārmērīga aktivitāte palielinās stresu un spiedienu, kas mūs pavada katru dienu.

Suņi, dzimuši šajā gadā, izņemot kārtējā gada izteiksmē uz finansēm, smags attiecībā uz veselību. Visiem suņiem šogad vajag pievērst maksimālu uzmanību savai Vese***ai: veselīgai ēšanai, sportam un atbrīvoties no visiem sliktajiem ieradumiem.

Šķir nākošo lapu, lai lasītu, kas tevi sagaida 2018.gada otrajā pusē!

Leave a Comment