Godīgākais un precīzākais ķīniešu Horo***ps 2018. gada otrajai pusei

Mīlestības ķīniešu Horo***ps 2018

Žurka

2018. gada otrajā pusē žurkas sagaida daži pārsteigumi personiskajā sfērā. Daudzas lietas mainīsies, bet tajā virzienā, kur žurkas to prasa.

Lasi arī: Laimīgi cilvēki ievēro šos 4 rituālus!

Vērsis

Vērši ir lojālas un uzticīgas būtnes, kuram vajag tādu pašu uzticamu partneri. Diemžēl šogad prognozes ir neapmierinošas.

Tīģeris

Neatkarīgi no tā, vai Tīģeris ir attiecībās vai nē, viņa mīlestības dzīve ir diezgan bagāta 2018. gadā, zvaigznes viņu patronizē.

Trusis

Trusis nevar lepoties ar nopietniem panākumiem viņa personīgajā dzīvē. Pat ja viņš sāk kādas attiecības, tām nebūs ilgs dzīvošanas laiks.

Pūķis

Pūķim ir visas iespējas iekļūt patiesajā mīlas stāstā (ja tas vēl nav). Pūķis kopā ar savu izvēlēto sasniegs harmoniju, un šo attiecību tālākās attīstības iespējas ir neticami augstas.

Čūska

Čūska ļoti baidās no neatgriezeniskas mīlestības, tāpēc tagad viņa rīkosies ļoti piesardzīgi. Šobrīd viņai nav interese uzsākt jaunas attiecības, tāpēc viņa nevar būt veiksmīga.

Zirgs

Zirgiem vajadzētu būt pēc iespējas piesardzīgākiem, citādi tas var zaudēt pašreizējo partneri vai saskarties ar nopietnām grūtībām, mēģinot sākt jaunas attiecības.

Kaza

Šī dzīvnieka attieksme uz mīlestības dzīvi šajā brīdī ir praktiski vienaldzīga. Vairumā gadījumu pie visa vainojams stress darbā.

Pērtiķis

2018. gadā un it īpaši otrajā pusē pērtiķiem ir visas iespējas veidot veiksmīgas attiecības. Ja pērtiķis jau ir precējies, tad mīlestība uz viņa pusēm tikai stiprināsies. Šim gadam dzimušajam cilvēkam vajadzētu būt piesardzīgākam, lai nepakļaujas bīstamam un nevajadzīgam kārdinājumam.

Gailis

Gailis šajā gadā ir pilns ar kaislību. Gailis ir iemīlējies un piedzīvo interesantākos mīlas stāstus. Bet tomēr, pat ja tas ir labs gads gailim mīlestības plānā, viņam joprojām vajadzētu rīkoties piesardzīgāk.

Lasi arī: Kā pārtraukt visu padarīt par katastrofu un sākt domāt pozitīvi!

Suns

Mīlestības sfērā suņiem ir pārmaiņas. Precētiem suņiem jāpārtrauc pat skatīties pa kreisi, lai nezaudētu viņu laulību. Pat ja suns pēkšņi iemīlēsies kaut kur uz sāniem, tad šīs jūtas paies tik ātri, kā parādījās.

Cūka

Šim dzīvniekam nav jāuztraucas par dzīves mīlestību. Cūkai ir visas iespējas atrast mīlestību. Un pašlaik pieejamās attiecības ir visas iespējas beigt reģistra birojā.

Finanšu ķīniešu Horo***ps 2018

Žurka

Žurkām šogad finansiāli ir diezgan grūti, jo īpaši gada sākumā. Žurkām vajadzētu būt pēc iespējas piesardzīgākām, izrādīt gatavību un uzņemties atbildību par naudas jautājumiem. Gada otrajā pusē tiks piedzīvots neliels ienākumu pieaugums, taču tas var notikt tikai pateicoties darba centieniem.

Vērsis

Šodienas fiskālais gads vērsim būs veiksmīgs, un otrā tā puse. Bet tas viss ir dabiski, jo tas ir ilgstoša un smaga darba rezultāts. Neļaujiet nekam un ikvienam novērst jūs, izpildiet plānu bez atkāpšanās.

Pateicoties tās neatlaidībai, jūs varēsiet iegūt ne tikai pelnītu atlīdzību, bet arī nopietnas monetārās prēmijas.

Tīģeris

Tīģerim ir jāaizsargā, kad runa ir par ieradumu pastāvīgi tērēt un domāt dažas reizes pirms kaut ko nopirkt. Tīģeris ir vērienīgs un strādīgs, viņš darīs visu iespējamo, lai nopelnītu vairāk naudas. Bet viņam vajadzētu iemācīties būt ekonomiskākam.

Trusis

Šajā laikā trusis būs ļoti aktīvs, jo viņš vēlas realizēt visas savas vajadzības un vēlmes. Trusim vajadzētu atturēties no tērēšanas, jo viņš riskē palikt ar neko, jo īpaši līdz gada beigām.

Pūķis

Pūķis cīnās par sociālo stāvokli, bet ne par naudu. Bet patiesībā tas nozīmē abu aspektu esamību. Pūķis ir pārliecināts, ka tas dos viņam panākumus, jo tas piesaista unikālas iespējas. Tomēr ir svarīgi apturēt laiku, lai netiktu atstāts bez nekā.

Lasi arī: Ja jūs ievērojat šos 6 uzskatus, tad jūs, iespējams, esat “indigo cilvēks”

Čūska

Otrajā pusgadā čūska beidzot varēs izbaudīt paveiktā darba rezultātus. Rezultāti būs gan morāli, gan materiāli. Čūskai jāiemācās pielāgoties dažādām situācijām un vienmēr jābūt gatavai, jo pārsteigumi viņu gaida.

Zirgs

Zirgam šis gads ir labs ieguldījumiem. Centies saglabāt budžeta kontroli un tērēt naudu attīstībai. Pārējā jums palīdzēs iepirkšanās saraksts.

Kaza

Lai kaza atver daudzas iespējas, lai aizpildītu savas kabatas, tai nevajadzētu laist garām iespēju. Iespējams, kaza izvēlēsies ietaupīt naudu, nevis tērēt to.

Pērtiķis

Pērtiķim būs daudz naudas, viņam ir svarīgi iemācīties to kvalitatīvi pārvaldīt. Ir iespējamas dažas neparedzētas iegādes, tomēr tas vispār nenozīmē, ka budžetā ir jāpalielinās. Vienkārši turpiniet strādāt efektīvi un ar prieku, un ienākumi noteikti tiks atjaunoti.

Gailis

Gailim vajadzētu iemācīties pielāgoties dažādām situācijām, kā arī neuztraukties, jo viņu finansiālais stāvoklis var pasliktināties. Finanšu daudzveidība ir neticami svarīgs aspekts. Pašreizējais gads sniegs gailim daudzas iespējas.

Suns

Šogad suns ir ļoti veiksmīgs finansiāli. Viņš attīstīsies profesijā, kas galu galā viņam dos vairāk naudas. Viņš var atļauties gandrīz visu, ko viņš vēlas, un, kad runa ir par impulsīviem tēriņiem, suns būs gudrs.

Cūka

Kļūs par veiksmīgu profesionāli, dosies uz daudziem kompromisiem. Viņus gaida daudz šķēršļu ceļā, bet tie noteikti gūs panākumus, ja viņi nepadodies. Uz konta būs daudz naudas, bet būs tik daudz pienākumu, cik ir atlīdzība.

Ķīniešu Vese***as Horo***ps 2018

Pūķis

Šogad pūķim ir lieliska Vese***a. Neskatoties uz to, ka darbs ir ļoti daudz, grafiks ir ļoti stresains, un biznesa braucieni ir kļuvuši daudz vairāk, kā arī papildu darba stundas, pūķis neaizmirst rūpēties par sev. Vienīgais, kas var ietekmēt pūķi, ir stress.

Lasi arī: Zuduma sajūta pēc garīgās pamošanās!

Čūska

Šā gada otrajā pusē čūska jutīsies lieliski. Ņemot vērā to, ka cilvēki, kas viņas tuvumā saskaras ar Vese***as problēmām, viņa ir aktīvāka.

Zirgs

Zirgs lielā mērā uzņēmas, tādēļ tam ir risks izlauzties. Visi zirgi cieš no stresa un spriedzes, kas galu galā var tikt nomākta, ja problēma nav atrisināta.

Kaza

Kaza ļoti bieži nonāk situācijā, kad ir apdraudēta Vese***a, jo pārāk daudz rūpējas par citu cilvēku labklājību. Kazai ir jāatbrīvojas no visiem saviem neveselīgajiem ieradumiem, tai ir jārūpējas par sevi, kā arī jākoncentrējas uz viņu psiholoģiskajām, fiziskajām un emocionālajām vajadzībām.

Pērtiķis

Pērtiķi ir veseli cilvēki, kuri ir gatavi uzvarēt visu pasauli, bet neaizmirstiet par mūsu dzīves garīgo daļu. Pērtiķiem palīdzēs joga un meditācija, viņi var atpūsties un piepildīties ar spēku.

Gailis

Ja gailis nepievērš pietiekamu uzmanību savam stāvoklim, tad stress stipri pasliktinās garīgo un fizisko veselību. Morālais izsitums un slikta Vese***a var izraisīt arī trauksmi.

Suns

Suns vienkārši uzliek pienākumu uzraudzīt viņa veselību un neļaut pārmērības savā dzīvē.

Cūka

Esiet piesardzīgs, lai nerastos nopietnas Vese***as problēmas. Koncentrējieties uz pozitīviem dzīves aspektiem, izvelciet visu negatīvo, kas jums nāk.

Lasi arī: Vienīgā zodiaka zīme, kurai tev jāsniedz otrā iespēja!

Žurka

Žurkas nopietni pārbauda dažāda smaguma pakāpē. Tādēļ ir labāk uzturēt jūsu veselību normā.

Vērsis

Vērsis tērē daudz laika uz savu veselību, ēd pareizi, spēlē sportu un uztur veselīgus paradumus.

Tīģeris

Gada otrais pusgads ir diezgan satricinošs laiks tīģeriem, tāpēc viņiem jāpievērš lielāka uzmanība veselīga dzīvesveida praksei. Arī jums vajadzētu mainīt savus ēšanas paradumus.

Trusis

Tāpat kā gada pirmajā pusgadā stresa situācijas nebūs izzudušas otrajā pusē. Vienkārši uzziniet, kā tos mierīgāk uzņemt un noturēt sevi rokās.

Avots

Leave a Comment