4 bailes, ka nogalina jūsu izredzes atrast patiesu mīlestību

Pārvarēt bailes var būt grūts uzdevums. Un patiesībā daudzas sievietes, kas vēlas nopietnas attiecības vai ir precējušās, slepeni baidās izlemt par tik svarīgu soli un patiešām iemīlēties. Viss sākas ar šādām domām:

Lasi arī: 6 zīmes, ka tā nav mīlestība, bet tikai akla aizraušanās!

“Man ir apnicis būt vienatnē un aizmigt vienatnē. Vai es jebkad atradīšu savu dvēseles draugu? ”
“Es patiešām vēlos attiecības, bet es vienmēr satieku nepieejamus vīriešus. Ko es daru nepareizi? ”
“Kāpēc visas manas attiecības beidzas tādā pašā veidā?”
“Es baidos, ka man ir lemts būt vienam.”
“Es vēlos dalīties savā dzīvē ar kādu.”
“Es negribu ienākt tukšā mājā.”
“Es esmu noguris, darot visu vienatnē, visiem maniem draugiem ir savas dzīves.”

Jā, daudzi cilvēki vēlas dalīties savā dzīvē ar kādu, taču viņiem ir grūti atrast šādu personu un veidot ciešas attiecības. Un patiesībā viņi nesaprot, ka viņu pašu bailes viņiem traucē. Šeit ir 4 visbiežāk sastopamās briesmas par atsevišķām sievietēm, no kurām pirmais jāpārvar, lai atrastu patiesu mīlestību:

1. Bailes zaudēt sevi attiecībās.

Varbūt jūs vēlaties saikni, bet jūsu bailes zaudēt sevi attiecībās jūs uzvarēs. Vai jūs domājat, ka jums būs jāupurē sevi attiecību labad? Vai jūs domājat, ka tas nav pietiekami labs, kā tas ir, tāpēc jums ir jāpielāgojas kādam, kas jūs mīl? Jums tas nav jādara, bet, kamēr jūs domājat šādā veidā, jūs neatradīsiet mīlestību.

2. Bailes no neveiksmes.

Vai jūs sazinājāties attiecībās? Lielākā daļa no mums – jā. Bet varbūt ir svarīgi, lai jūs izvairītos no atteikuma sāpēm nekā atrast patieso mīlestību? Attiecības var sāpināt, tāpēc, kamēr jūs mācāties tikt galā ar savu šķelto sirdi, jūs atvairīsiet mīlestību.

Lasi arī: 6 stilīgas lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē, kas valkā lielos apģērbu izmērus

3. Bailes no kļūdas.

Varbūt tu esi pārāk piesardzīgs, jo tu baidies kļūdīties? Tad jums vienkārši jāzina agrīnas pazīmes, ka persona jums nav piemērota.

4. Bailes no pašaizliedzības.

Kad jūs novērtējat uz sevi, bet nepatīk sevi, jūs kļūstat neredzams citiem. Cilvēki pret mūms izturas tā, kā mēs pret sevi izturamies. Ja jūs ignorējat savas jūtas, nosodiet sevi, neuzņematies atbildību par jūsu jūtām, jūs neapzināti atstāsiet citus. Kad jūs nododat savu pašcieņu citiem, ir viegli pierunāt ar to, ka kāds jūs mīl, kā jūs nevarat sevi mīlēt.

Avots

COMMENTS

Leave a Comment