Gredzeni uz dažādiem pirkstiem. Ko tie vēsta par valkātāju?

 

Gredzens uz īkšķa

Īkšķis ir Marsa pirksts. Tie, kas valkā gredzenus uz īkšķa, ir enerģiski, emocionāli, ekspansīvi, taisnprātīgi, stūrgalvīgi, kareivīgi, agresīvi un dažkārt viegli aizsvilstas.

Mēģināt šos cilvēkus par kaut ko pārliecināt vai strīdēties ar viņiem ir bezjēdzīgi – viņi tik un tā pastāvēs uz savu taisnību pat tad, ja vēlāk viņiem tas būs jānožēlo.

Vienlaikus šie ļaudis lieliski zina savas labās īpašības un trūkumus, tāpēc uzvelkot gredzenu uz īkšķa, viņi intuitīvi cenšas ierobežot un apslāpēt savu karsto temperamentu. Tas ir savdabīgs zemapziņā sakņots mēģinājums rast kopēju valodu un uzlabot attiecības ar apkārtējiem un sevi pašu.

No otras puses, pēc psihologu uzskata, gredzens uz īkšķa ir izteikts apliecinājums tam, ka pašreizējā brīdī galvenais cilvēka mērķis ir pašapliecināšanās jebkādā veidā un jebkādiem līdzekļiem, turklāt pirmajā plānā izvirzās tieši pašapliecināšanās seksuālajā sfērā.

Šādi apgalvojumi nav bez pamata – jau senie grieķi un romieši uzskatīja īkšķi par fallisko simbolu, kuru vīrišķā spēka aizsardzībai rotāja ar dzelzs gredzeniem.

Gredzens uz īkšķa ir arī lesbiānisma simbols. Gredzens uz labās rokas īkšķa norāda uz lesbieti, kurai ir draudzene, bet gredzens uz kreisās rokas īkšķa nozīmē brīvu lesbieti, kas ir atvērta jaunām attiecībām.

Gredzens uz rādītājpirksta

Rādītājpirksts ir Jupitera pirksts. Gredzenu uz rādītājpirksta dēvē par varas gredzenu. Tieši uz rādītājpirkstiem gredzenu nēsāja daudzas izcilas vēsturiskas personības – Jūlijs Cēzars, kardināls Rišeljē, Ivans Bargais, Henrijs VIII.

Gredzens uz rādītājpirksta liecina, ka tā nēsātājs ir lepns, viņam ir tieksme pēc varas, kā arī spēcīgs un ar gribasspēku apveltīts raksturs.

Astrologi un hiromanti iesaka nēsāt gredzenu uz rādītājpirksta cilvēkiem, kas ir kautrīgi un neizlēmīgi. Tas piepildīs viņus ar Jupitera spēku, padarīs pārliecinātākus, palīdzēs noticēt sev un paaugstināt pašapziņu, apveltīs ar izlēmību un vērīgumu, kā arī atnesīs dzīvē veiksmi un panākumus. Īpaši labvēlīga enerģētiskā iedarbība būs gredzeniem no zelta un alvas.

Gredzens uz vidējā pirksta

Vidējais pirksts ir Saturna pirksts. Vidējo pirkstu ar gredzenu rotā cilvēki, kam ir nosliece uz narcismu, ļaudis, kas ir pārliecināti par savu neatvairāmību un pārākumu. Jo masīvāks ir gredzens, jo spilgtāk cilvēkā izpaužas minētās īpašības.

Uz vidējā pirksta arī pieņemts valkāt dzimtas gredzenus, uzsverot saikni ar senčiem, ticību karmai, likteņa ietekmi, augstāko sūtību. Dzimtas gredzens uz vidējā pirksta palīdzēs nogludināt negatīvo likteņa ietekmi, tikt galā ar grūtībām un saņemt dzimtas atbalstu, dos spēku dzīvot.

Arī hroniskiem neveiksminiekiem gredzens uz vidējā pirksta palīdzēs pārvarēt šķēršļus un bezgalīgās melnās joslas. Nēsāt gredzenu uz vidējā pirksta ieteicams arī cilvēkiem, kas nodarbojas ar garīgajām praksēm.

Ja gredzeni ir uz abu roku vidējiem pirkstiem, tas var liecināt par augstu fatālisma līmeni un zināmu atsvešinātību no realitātes.

Gredzens uz zeltneša

Zeltnesis ir Saules pirksts. Gredzens uz labās rokas zeltneša pirmkārt norāda uz ģimenes stāvokli.

Gredzens uz zeltneša (izņemot laulību gredzenu) uzsver tā īpašnieka mīlestību pret mākslu, izsmalcinātību un greznumu. Parasti to nēsā estēti, aktieri, mākslinieki un citu radošo profesiju pārstāvji.

Tie, kas gredzenu nēsā uz zeltneša, ir juteklīgas dabas cilvēki, kas tiecas pēc baudām un patīkamas laika pavadīšanas. Turklāt gredzens uz zeltneša var liecināt par romantisku un sapņainu dabu.

Mazs gredzentiņš norāda uz harmonisku, mierīgu un pašpārliecinātu personību, bet liels gredzens atspoguļo cilvēka tieksmi uz kaislībām, nelīdzsvarotību, noslieci uz vētrainu un pat histērisku uzvedību.

Rotāt zeltnesi ar gredzeniem ieteicams visiem, kas tiecas pēc slavas un bagātības, jo Saule apvelta cilvēku ar radošo enerģiju, palīdz pašizpausties, veicina izaugsmi un veiksmi.

Gredzens uz mazā pirkstiņa

Mazais pirkstiņš ir Merkura pirksts. Merkurs ir aizbildnis diplomātiem, uzņēmējiem, oratoriem, ārstiem un politiķiem, tāpēc gredzens uz mazā pirkstiņa atnesīs labumu visiem, kam nepieciešama roku veiklība, prāta elastīgums un daiļrunība.

Tiek uzskatīts, ka gredzens uz mazā pirkstiņa palīdz valkātājam atrast kopēju valodu ar jebkuru cilvēku un veidot lietišķus kontaktus.

Gredzenu uz mazā pirkstiņa bieži valkā viltīgi cilvēki, kam ir nosliece uz intrigām, avantūrām un krāpšanu.

Gredzentiņš uz sievietes mazā pirkstiņa uzsver valkātājas narcismu, koķetumu un dabas mainīgumu. Turklāt gredzenots mazais pirkstiņš liecina par gatavību flirtēt un tieksmi uz azartspēlēm.

Gredzens uz kājas pirksta

Vairākums psihologu uzskata, ka apgredzenoti kāju pirksti liecina par vēlmi izcelties, pievērst sev uzmanību. Dažos gadījumos tas var norādīt uz narcismu, paaugstinātu pašnovērtējumu un centieniem būt pārākam par apkārtējiem.

Avots: “misstits.ru”

la.lv

Leave a Comment