Grupas ”Galaktika” dalībnieks gandrīz iet bojā: ”Es domāju, ka miršu”

Grupas “Galaktika” dalībnieku Vitoldu Gorņevs 2020. gada nogalē bija iekļuvis nopietnā satiksmes negadījumā, vēsta “Bez Tabu”.

2020. gada decembrī, braucot no Rīgas uz mājām Rēzeknē uz šosejas Jēkabpils novadā Vitoldu pārsteidza traktors, kurš diennakts tumšajā laikā, ap pulksten 18:00, pa ceļu pārvietojās bez gaismām, atstarotājiem, bez tehniskās apskates, ar ļoti nelielu ātrumu. Kā stāsta Vitolds, pats bija piesprādzējies, brauca ar atļauto braukšanas ātrumu – 90 km/h . Traktoru Vitolds esot pamanījis pēdējā brīdī, kad no sadursmes vairs nevarēja izvairīties.

Vitolds stāsta, ka avārijā gana nopietni cieta rokas un kājas, pēc negadījuma ārstējās Slim**cā un bija darba nespējā. Tomēr vēl smagāk cieta traktorā braucošā persona. Vitolds stāsta, ka bez iepriekš uzskaitītajiem pārkāpumiem, vienvietīgajā 1976. gadā ražotajā T-16 traktorā neatļauti braukušas divas personas, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Kuras zodiaka zīmes ir pašas kaislīgākās gultas priekos? Mēs tev pateiksim!

Pēc avārijas Vitolds vērsās pie traktora OCTA apdrošinātāja BTA, kurai lūdza kompensēt zaudējumus. Vitolda “Renault” avārijā cieta tik smagi, ka tā remonts vairs neatmaksājās, līdz ar to Vitolds sagaidīja, ka BTA izmaksās naudas summu, kas atbilst transportlīdzekļa tirgus vērtībai, kas tobrīd bija 14,5 tūkstoši eiro.

Lūk, ko secināja Valsts Pol***ja – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment