Grūtniece pozē īpašām fotogrāfijām. Kad ieraudzīju šo, man pazuda valoda

Grūtnieces fotosesija, kas aizkustinājusi visu pasauli sava īpašā stāsta dēļ, aizkustinās arī tevi!

2016. gada martā Grīnvilā, Dienvidkarolīnā, pildot dienesta pienākumus, tika nogalināts policists Alens Džeikobs. Mēģinājums apturēt 17 gadus vecu noziedznieku izrādījās liktenīgs… Policists atstāja vienus savu sievu un meitiņu, kurai kuru katru brīdi vajadzēja piedzimt.

Lenoksa, kā visticamākais tiks saukta meitiņa, viņu ģimenē būs pirmdzimtais. Diemžēl meitiņai tā arī nebūs iespēja iepazīties ar savu tēvu, taču viņas mamma Megana dara visu, lai meitenītei būtu piemiņa no tēva.

3

Sens Meganas draugs, kurš ir fotogrāfs, piekrita uztaisīt fotosesiju. Mazliet vēlāk fotosesijas vietā ieradās vīri tērpti tumši zilās formās. Grīnvīlas policistu vienības grupa vēlējās piedalīties fotosesijā, lai izveidotu mazajai meitiņai piemiņas bildes. No sākuma Megana gribēja uztaisīt kolāžu, kurā būtu saliktas Alena bildes, bet tagad viņa izdomāja, ka tēva vietā viņu sargās visi blakus esošie policisti.

Kopumā tika izveidotas daudz fotogrāfijas, kurās izmantota Pol***jas simbolika, kas saistīta ar viņas vīru: salocīts ASV karogs, kuru atraitne piesējusi ar zilu lenti pie vēdera.

Pasaule ir zaudējusi vēl vienu policistu, taču mēs pazaudēja tēvu, vīru un dārgu draugu.

Megana regulāri nesa pie vīra kapa meitiņas ultraskaņas bildes, lai viņš zinātu, ka ar mazo viss ir kārtībā.

Mazā Lenoksa piedzima šī gada jūnijā, un Megana plāno rīkot vēl vienu fotosesiju, kurā būtu iekļauti arī policisti. Meitiņai ir jāzina, ka viņai tagad ir savi sargeņģeļi, bet viņas tēvs vienmēr viņu sargās un uzraudzīs no mākoņa maliņas.

Pastāstiet šo stāstu arī citiem!

Leave a Comment