Vīrietis atlidoja uz Ķīnu, lai satiktu meiteni, ar kuru iepazinās internetā. Lūk, kas viņu tur sagaidīja!

“Mīlestība ir ļauna” – tā tautā saka tad, kad mīlestības dēļ cilvēki sāk veikt dažādas pārgalvīgas darbības. Tas ir tieši šis gadījums, kad kāds 41 gadu vecs holandietis devās uz Ķīnu, lai satiktu savu “īsto un vienīgo.”

Viņš ieradās Huanhuā, Čanšā, šī gada 22. jūlijā, lai satiktu 26 gadus veco ķīnieti, ar kuru vīrietis pirms 2 mēnešiem iepazinās internetā. Viņš ceļoja 5000 jūdzes, lai satiktu šo meiteni, bet viņa tur nebija.

Aleksandrs Pīters Kirks nolēma atkārtot suņa Hačiko rīcību – viņš atradās lidostas ēkā 10 dienas, cerot satikt savu iemīļoto sievieti, kā rezultātā viņš ļoti maz ēda un gulēja.

Tas viss atspoguļojās viņa veselībā. Viņa “randiņš” turpinājās Slim**cā, bet ilgi gaidītā meitene tā arī neieradās.

Hipoglikēmijas lēkme – tas, ko vīrietis dabūja savas īstās un vienīgās gaidīšanas dēļ. Paldies Dievam, ka viņu laicīgi atrada, bet Aleksandra mīļotā esot attaisnojusies, ka tieši tobrīd taisījusi plastisko operāciju un uz tikšanos ierasties nevarēja.

Sieviete apgalvoja, ka nekad nebūtu iedomājusies, ka vīrietis dosies tālajā ceļā, lai satiktu viņu. “Mums bija kaut kas līdzīgs romantiskām attiecībām, un kādu dienu viņš man atsūtīja foto ar lidmašīnas biļetēm. Tas bija pārāk negaidīti, tādēļ padomāju, ka tas ir tikai joks. Turklāt viņš kopš tās reizes ar mani vairs nebija sazinājies,” atbildēja meitene.

Lai vai kā, vīrietis dabūja, ko vēlējās, un satika savu draudzeni, taču pat pavadot 2 stundas runājam, meitene saprata, ka ar tik izmisušu cilvēku kopā nevēlas būt. Viss, kas Aleksandram atliek, mēģināt iepazīties ar Slim**cas darbiniecēm.

Šis stāsts uzjundīja strauju komentāru jūru internetā. Daži atrodas holandieša pusē, apgalvojot, ka Ķīnā jau visas meitenes esot “neīstas”, bet citi atbalstīja ķīnieti, sakot, ka no tāda vīrieša jau esot jābēg. Šis stāsts laikam nav ar laimīgām beigām…

COMMENTS

Leave a Comment