Herpes vīruss, jeb aukstumpumpas: 11 patiešām iedarbīgi līdzekļi

 

Herpes vīruss – palīdzēs arī medicīniskais spirts

Līdzko parādās nieze, un jūs zināt, ka kuru katru brīdi uzmetīsies herpe, apstrādājiet ādas skarto vietu ar medicīnisko spirtu tik daudz reižu, cik bieži jutīsiet nepatīkamo niezi. Jau pēc 3 – 4 dienām herpe būs pārgājusi. Ār*tēšana ar speciālo ziežu palīdzību ilgst apmēram 7 – 10 dienas. Izvēle ir jūsu rokās.

Lai arī: Kopdzīve ar herpes vīrusu. Kā ar to inficējas un kā izsargāties?

Propolisa tinktūra

Radušos pūslīšus iespējams apdedzināt ar dažādām vielām. Piemēram, propolisu, kas pastāvējis spirta bāzē, lieliski sausina ādu un neļauj vīrusam pāriet uz citām ādas daļām. Turklāt līdzekļa dezinficējošās īpašības palīdz herpei daudz ātrāk sadzīt. Ņemiet vērā, ka pēc ādas apstrādes ar propolisa tinktūru nepieciešamas ādu apsmērēt ar krēmu, lai pēcāk nerastos dažādi kairinājumi.

 

Herpes vīruss? Noderēs ledus

Domājat, ka izklausās pārāk labi, lai būtu patiesība? Izrādās, ka ledus tiešām spēj lieliski palīdzēt brīžos, kad herpes simptomi tik tikko uzradušies. Līdzko jūtat, ka tūdaļ varētu būt herpe, pielieciet ādai klāt ledus gabaliņu. Ledus noņems pampumu un samazinās herpes attīstību, tādā veidā palīdzot organismam daudz ātrāk cīnīties ar nepatīkamo vīrusu.

 

Korvalos, valokardīns

Gan “Corvalol”, gan “Valocordin” ir sirds zāles, kas 24 stundu laikā spēs pilnībā atbrīvot no herpes vīrusa. Ar vienu no šiem līdzekļiem smērējiet herpes skarto ādas vietu ik pa divām stundām, un vīruss pazudīs kā nebijis.

 

Herpes vīruss necieš ķiplokus

Arī ķiploki ir lielisks palīgs cīņā pret herpes vīrusu. Ar ķiploku spiedi sasmalciniet vienu ķiploka daiviņu un uzlieciet to uz herpes skartās ādas zonas. Lai gan šāda ārstēšanas metode piemērota tikai tad, kad atrodaties mājās, tā tiešām ir ļoti iedarbīga.

 

Zobu pasta ar mentolu tās sastāvā

Uzklājiet uz herpes skartās ādas zonas zobu pastu, kuras sastāvā ir mentols.

 

Piens

Saslapiniet vates plāksnīti pienā, kura tauku saturs ir 1,5%, un uzklājiet to uz herpes skartās ādas zonas (ja gadījumā jums nav piens ar nepieciešamo tauku procentu, nesatraucieties, jo varat izmantot tādu, kāds jums mājās ir). Nenoskalojiet šo vietu un vēlams arī neēst neko, kamēr piens nebūs pilnībā nožuvis. Atkārtojiet šo procedūru katras 2 – 3 stundas, un jau līdz vakaram herpes pūslīšiem vajadzētu pazust.

Lasi vēl: Atkal nejaukais herpes uz lūpas! Dabas līdzekļi, kas neļaus tam izvērsties

 

Lakrica

Lakricas sakne, kuru mēs visi labi zinām vienkārši kā lakricu, ir ideāls līdzeklis cīņā pret herpēm. Sasmalciniet to pulverī, pievienojiet klāt ūdeni, lai iegūtu krēmveidīgu masu, un uzklājiet to pa taisno uz herpes ādas skartās zonas. Vislabāk šo procedūru veikt vakarā pirms gulētiešanas un tikai no rīta noskalot to nost.

Piparmētru ēteriskā eļļa

Atšķirībā no ķiplokiem, piparmētru ēteriskā eļļa ne tikai lieliski sadziedē herpi, bet tā arī patīkami smaržo. Tādēļ piparmētru ēterisko eļļu droši varat izmantot, pat dodoties uz ielas. To nepieciešamas lietot trīs reizes dienā, uzklājot tieši uz herpes.

Alveja

Visbiežāk herpe uzrodas brīžos, kad organisma imunitāte ir stipri novājināta, tieši tādēļ nepieciešamas uzturēt savu imunitāti labā stāvoklī. Īpaši jau tas attiecināms uz ziemas aukstajiem mēnešiem un brīžos, kad mainās gadalaiki, tad ieteicams lietot vitamīnus un uzturā izvēlēties produktus, kuru sastāvā ir selēns, cinks un B grupas vitamīni, jo visas šīs vielas palīdz rētām ātrāk sadzīt.

Talkā nāks arī alveja, kas uzlikta pa taisno uz herpes skartās zonas. Taču ņemiet vērā, ka ir daži alvejas veidi, kas cilvēkiem var izraisīt apdegumus, tādēļ pārāk ilgi tos turēt nevajadzētu, bet jūs noteikti varat atkārtot procedūru vairākas reizes dienā.

Tā kā tagad jūs zināt visdažādākās metodes, kas palīdz atrisināt sasāpējušos problēmu ar herpēm, jums turpmāk vairs nebūs jāsatraucas par savas sejas izskatu. Noteikti atcerieties to, ka herpes vīruss ir jāārstē, un vienmēr jābūt ļoti uzmanīgiem, lai nepielipinātu to arī citiem.

 

Arī noderīgi: Tautas līdzekļi pret herpi: palīdzēs tikt vaļā no vīrusa dienas laikā! SPIED ŠEIt, lai lasītu! 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment