Hipnotizētāji. Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk un izteiktāk spēj apburt ar skatienu

Pārbaudi, varbūt arī tavs skatiens var viegli nohipnotizēt sarunas biedru? Piedāvājam vieglu veidu, kā to pārbaudīt.

Šajās acīs var nogrimt gluži kā bezdibenīgā okeānā, tās vilina un sauc. Par to skatienu var atdod kaut visu pasauli. Tu lūkojies cilvēkam acīs un saproti, ka esi pazudis. Var pat teikt – nohipnotizēts.

Astrologi ievērojuši, ka šādas spējas visbiežāk sastopamas trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem.

Sadzīves hipnoze sastopama uz katra soļa, vienkārši mēs tādām lietām esam raduši nepievērst uzmanību.

Pat ja neatradi savu vārdu šajā sarakstā, tas neko nenozīmē. Iespējams, tavās acīs tomēr slēpjas noslēpumains spēks – raksta beigās atradīsi veidu, kā to viegli pārbaudīt.

Lasi arī: Tibetiešu horoskops, kas ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdzēs Tev uzzināt ko vairāk par savu nākotni

Ūdensvīrs

Diez, vai Ūdensvīrs noticēs, ka viņam varētu piemist kādas īpašas spējas, kur nu vēl šādas. Bet viņš, bieži pats to neapzinoties, šos talantus tomēr nereti izmanto.

Šajā zodiaka zīmē dzimušajiem cilvēkiem ir attīstīta iztēle. Viņi domās tik spilgti iztēlojas vēlamo, ka spēj ar skatiena palīdzību nodot sarunas biedram savus nolūkus.

Ja, piemēram, Ūdensvīrs grib, lai otrs cilvēks izpildītu viņa lūgumu, viņš izteiks to ar skatienu, domās pastiprinot savu vēlēšanos. Rezultātā cilvēks pašam nezināmu iemeslu dēļ viegli piekritīs kaut kam tādam, kam varbūt piekrist nemaz negribētu.

Tāda pati skatiena maģija darbojas, piesaistot iepatikušos cilvēku. Ja Ūdensvīrs pret kādu jūt simpātijas, viņa acīs iedegas vilinošas uguntiņas. Šī kvēle tiek nodota otram cilvēkam, kurš, pats nemanot, sāk izjust siltas jūtas.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kuras ir pārējās divas zīmes

Leave a Comment