Hipnotizētāji. Šo trīs zodiaka zīmju pārstāvji visbiežāk un izteiktāk spēj apburt ar skatienu

Lauva

Karaliskais skatiens nevienu neatstās vienaldzīgu. Lauvas skatiens ir noslēpumains un valdzinošs. Tas intriģē un vilina savos tīklos. Tajā ir kāds neatminams noslēpums.

Kāpēc Lauvas tik viegli iekaro autoritāti sabiedrībā? Papildus līdera dotībām ne pēdējā vietā ir arī viņu skatiens.

Viņš skatās uz cilvēku, ilgi pēta un pakāpeniski nodzēš visas aizsargbarjeras, tādējādi laupot upurim spēju pretoties.

Tā Lauvas bez grūtībām atrod sev sabiedrotos. Skatoties viņiem acīs, vienkārši neiespējami novērst skatienu. Tās ir kā magnēts, kas piesaista un sola neaizmirstamas baudas.

Lasi arī: Tibetiešu horoskops, kas ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdzēs Tev uzzināt ko vairāk par savu nākotni

Skorpions

Šajā zīmē dzimušos cilvēkus vienmēr var pazīt pēc acīm. Viņiem var būt pavisam atšķirīga āriene, bet acis – vienmēr īsts mākslas darbs.

Izteiksmīgas, lielas, tās burtiski noskenē cilvēku. Jā, acis ir Skorpiona galvenie ieroči.

Skorpiona acīs vienmēr dejo uguntiņas, tās veido maģiskus rakstus, kas ieved sarunas biedru savdabīgā transā. Skorpions viegli iekaro apkārtējo uzticību, zina, kad viņam melo, un vienmēr pareizi nosaka apkārtējo nolūkus.

Darbā vai ģimenē Skorpions tik meistarīgi liek lietā šīs prasmes, ka praktiski vienmēr panāk vēlamo.

Kā pārbaudīt savas hipnotiskās spējas?

Lai pārbaudītu hipnotiskās spējas, vajadzēs sarunāties ar dažādiem cilvēkiem. Viens cilvēks šādu atbildi nevar sniegt, jo dažiem var būt spēcīgāka “imunitāte” vai darboties citi iemesli, kas neļauj uztvert šādas manipulācijas.

Runājot ar cilvēku, skaties viņam acīs, tai pašā laikā domājot, ko vēlies no viņa panākt. Sāc ar pašām nevainīgākajām idejām. Izmēģini noskaņot viņu sev par labu, lai viņš kļūtu par tavu domubiedru. Piespied viņu pasmaidīt!

Galvenais, šajā sarunā izmet no galvas visas liekās domas un koncentrējies uz savām vēlmēm. Ieliec skatienā visu savu enerģiju. Jo spēcīgākas tavas domas, jo labāk spēsi tās nodot ar skatienu un jūtamāka būs iedarbība.

Ja eksperiments būs izdevies, rezultātu jutīsi uzreiz.

Tikai atceries, ka katras spējas ir jāattīsta un jātrenē. Ar katru reizi tev izdosies arvien labāk. Svarīgi izmantot šādus talantus, lai darītu labu. Viss, ko mēs sējam, agri vai vēlu atgriežas atpakaļ.

 

Arī interesanti:

Avots: tayni-mirozdanya.ru

Leave a Comment