HOROSKOPI 2016: Lielā astroloģiskā prognoze visām zodiaka zīmēm

AUNS

1

Gada pirmā puse Aunam būs veiksmīgāka nekā rudens un ziemas periods. Janvārī un februārī spriedzi radīs laika trūkums, tāpēc, lai visu paspētu laikā, pārdomāti jāplāno laiks un veicamie darbi. Martā var saasināties Vese***as problēmas, kas nav laikus medicīniski risinātas. Lielāka vērība jāvelta savai pašsajūtai un Vese***as stiprināšanai.

Aprīļa sākumā labvēlīgs laiks ceļošanai un redzesloka paplašināšanai. No aprīļa vidus līdz maija vidum būs jārisina uz vēlāku laiku atliktie jautājumi, jākārto dokumentu lietas. Svarīgi nenokavēt termiņus!

Jūnijā mazināsies spriedze un uzlabosies finansiālais stāvoklis. Jūnija pēdējā nedēļā un jūlija pirmajā pusē jāizvairās slēgt līgumus un veikt lielus pirkumus, jo tie radīs zaudējumus.

Jūlija otrā puse un augusts būs gada vislabākais periods – varēs gan slēgt līgumus, gan veikt darījumus. Bet visieteicamāk izmantot brīvdienas vai doties atvaļinājumā, lai uzkrātu spēkus rudenim un ziemai.

Sākot ar septembri, pieaugs spriedze, jo darījumi neveiksies un samazināsies ienākumi. Oktobrī un novembrī būs jūtams spēku izsīkums. Ieteicams izvairīties no pārslodzes un vairāk laika veltīt atpūtai.

Decembrī situācija pakāpeniski uzlabosies, spriedze mazināsies. Nākamais gads pavērs jaunas iespējas.

VĒRSIS

2

Vērsim gads kopumā būs veiksmīgs, ar daudz iespējām un panākumiem.

Janvāra pirmajā pusē viss ritēs viegli un raiti, bet tā otrajā pusē un februārī jācenšas apvaldīt savas emocijas, lai izvairītos no spriedzes un konfliktiem. Norobežojiet darba lietas no privātās dzīves.

Martā un aprīlī viegli vedīsies sarunas, būs atbalsts no draugu un partneru puses. Ieteicams rast laiku atpūtai un uzkrāt spēkus nākamajam aktīvajam periodam.

Maijā labvēlīgs laiks materiālā stāvokļa uzlabošanai. Var slēgt līgumus, veikt darījumus un investēt līdzekļus. Viss nesīs peļņu. Labvēlīgi nosacījumi, lai uzsāktu biznesu vai mainītu darbu.

Jūnijā un jūlija pirmajā pusē veiksies sirdslietās. Šo laiku var veltīt vaļaspriekiem, doties ceļojumā vai apgūt jaunas prasmes. Laiks nav piemērots darījumiem. Darbā var pieaugt spriedze.

Jūlija otrajā pusē un augusta pirmajā pusē pieaugs spriedze.

Iespējamas problēmas ar autotransportu. Var rasties pārpratumi vai paviršības kļūdas. Nekonfliktējiet ar valsts amatpersonām.

Augusta otrā puse un septembris ir labvēlīgs laiks jebkura veida darbībai.

Septembrī, oktobrī un novembrī jākoncentrējas uz darbu. Izklaidēs un mīlas sfērā var būt nepatīkami pārsteigumi, kas radīs arī zaudējumus.

Gads noslēgsies tāpat kā iesākās – patīkami un daudzsološi.

DVĪŅI

3

2016. gads no Dvīņiem prasīs pacietību un izturību, jo būs daudz spriedzes un pārbaudījumu. Gada pirmajā pusē būs sajūta, ka visi apstākļi ir pret jums, jo vajadzēs pielāgoties situācijām un cilvēkiem. Sākot ar jūliju, kļūs nedaudz vieglāk, bet lielāka rīcības brīvība būs iespējama no oktobra.

No janvāra līdz aprīlim vairāk nodarbinās darba un stabilitātes jautājumi. Gan darbā, gan personīgajā dzīvē būs neskaidra situācija, kas laupīs sirdsmieru.

Situācija nedaudz uzlabosies februāra sākumā un beigās, no marta pēdējās nedēļas līdz aprīļa vidum.

Maijā un jūnijā būs jūtams izteikts nogurums un spēku izsīkums, tāpēc laikus ieteicams plānot veselību stiprinošas procedūras un atpūtu. Nav ieteicams uzsākt ko jaunu vai kardināli mainīt jau esošo.

Jūlijā un augustā situācija sāks stabilizēties, būs iespēja atvilkt elpu. Šajā laikā ieteicami nelieli atpūtas braucieni vai izklaides pasākumi kopā ar radiem.

Sākot ar septembri, pūles būt pacietīgam un izturīgam tiks atalgotas. Apkārtējie vairāk rēķināsies ar Dvīņu vajadzībām. Veiksies, kārtojot darījumu lietas un sirdslietas. No oktobra vidus līdz novembra vidum būs šī gada pēdējais saspringtais periods.

Visa gada garumā vēlams rīkoties pārdomāti, savaldīt emocijas. Martā, maijā un augustā jāatturas no jebkāda veida darījumiem vai tālākiem ceļojumiem.

VĒZIS

4

Šis gads Vēzim iesāksies ar nelielu spriedzi, jo darījumos neveiksies tā, kā tika iecerēts. Tāpēc janvārī rūpīgi jāplāno izdevumi. Nedrīkst ļauties ilūzijai, ka viss notiks pats no sevis. Sasteigta vai emocijās balstīta rīcība var radīt vēl lielākus izdevumus.

No februāra līdz augustam būs labvēlīgs periods savas dzīves kvalitātes uzlabošanai. Būs iespēja pakāpties par karjeras kāpnēm, uzlabot sadzīves apstākļus.

Martā jāklausa savai iekšējai balsij un intuīcijai – tā pateiks priekšā, kā pareizāk rīkoties, lai sasniegtu vēlamo rezultātu. Aprīlī un maijā varēs lūgt palīdzību un atbalstu draugiem un mecenātiem. Jābūt uzmanīgiem, piedaloties satiksmē, jo būs paaugstināts traumatisma risks. Jūnijā un jūlijā jācentrējas uz to, kas pašam ir svarīgs. Būs jāizvērtē savas rīcības motivācija un jāatceras vecais teiciens “visiem labs nebūsi”.

Augustā un septembrī pieaugs spriedze ģimenē un darbā, jo būs jāmaksā par paviršības vai slinkuma dēļ pieļautām kļūdām. Nav piemērots laiks kaut ko mainīt.

Gada pēdējos trīs mēnešos situācija vēl vairāk saasināsies, ja centīsieties izvairīties no atbildības uzņemšanās, vainosiet citus vai meklēsiet attaisnojumus savai neizdarībai. No 26. oktobra līdz 20. novembrim būs labvēlīgs laiks darījumiem, attiecību jautājumu risināšanai. Veiksies sirdslietās.

Atliciniet laiku vaļaspriekiem un pasākumiem ar domubiedriem.

LAUVA

5

Jauno gadu Lauva iesāks ar pozitīvu noskaņojumu un lieliem plāniem. Tomēr no janvāra vidus līdz martam ne viss ritēs raiti. Daudzi Lauvu pārpratīs un ieturēs distanci. Var rasties neplānoti izdevumi saistībā ar automašīnu. Uzmanība jāpievērš Vese***as stāvoklim, it īpaši mugurkaulam.

Martā un aprīļa pirmajā pusē Fortūna būs Lauvas sabiedrotā, tāpēc šo laiku vajag izmantot panākumu gūšanai un mērķu sasniegšanai. It īpaši veiksies, risinot juridiskus jautājumus, arī sirdslietās. Ir iespēja kļūt par vecākiem kādam brīnišķīgam mazulim.

No aprīļa līdz jūlijam var nākties risināt ar finansēm un nekustamo īpašumu saistītus jautājumus. Jūlijā jāizvairās no skandāliem, jo tie var kaitēt reputācijai un biznesam.

Augustā labvēlīgs laiks, lai parūpētos par veselību. Ieteicams apmeklēt relaksējošas un dziedinošas procedūras. Nav piemērots periods biznesa darījumiem un naudas investēšanai projektos.

Septembrī un oktobrī būs neliels brīdis atelpai un tam, lai caurskatītu un sakārtotu dokumentus, to derīguma termiņus. Vairāk uzmanības veltiet saviem vecākiem un ģimenei.

Gada nogalē Lauva baudīs savas darbības augļus, tāpēc var gadīties, ka vieni svin svētkus, bet citi dziedē brūces. Lai viss ritētu bez starpgadījumiem, nevērtējiet sevi augstāk par citiem.

JAUNAVA

6

Gadam sākoties, Jaunavas domās par kardinālām pārmaiņām savā dzīvē, jo pats svarīgākais būs stabilitātes un drošības jautājums. Tāpēc aktuāli būs dzīvesvietas un nekustamā īpašuma jautājumi. Tomēr janvāris nav piemērots svarīgu lēmumu pieņemšanai un līgumu parakstīšanai. Tam labvēlīgi apstākļi būs februāra pirmajā pusē.

No februāra vidus līdz jūnijam jāizvairās no steigas un spontānu lēmumu pieņemšanas, jo Jaunavas var tik apzināti maldinātas. Pirms lēmumu pieņemšanas ieteicams konsultēties ar speciālistiem. No 28. aprīļa līdz 8. maijam nav ieteicams veikt jebkāda veida darījumus vai pirkumus.

Jūnijā spriedze pakāpeniski mazināsies un kopējā situācija jūtami uzlabosies. Jūlijā un augustā būs labvēlīgs periods savu ieceru realizēšanai, ģimenes pasākumiem un atpūtai. Nav ieteicams sev svarīgu jautājumu kārtošanu uzticēt citai personai, jo var rasties pārpratumi.

Septembrī un oktobrī būs jūtams spēku apsīkums. Noguruma mazināšanai un Vese***as sakārtošanai ieteicams apmeklēt ārstnieciski dziednieciskas procedūras, masāžu.

Gada izskaņā uzlabosies gan pašsajūta, gan noskaņojums. Viss ritēs savu gaitu, tāpēc varēs atlicināt laiku draugu apciemojumiem, vaļasprieku baudīšanai un kopīgiem ģimenes svētkiem.

SVARI

7

Izturējuši iepriekšējos gados uzliktos pārbaudījumus, Svari ar smaidu var teikt: “Viss, kas mūs nenogalina, padara mūs stiprākus”. Janvārī un februārī ir piemērots laiks būt radošiem pret uzticētajiem pienākumiem un atlicināt laiku sevis palutināšanai, lai uzkrātu spēkus turpmākajam laikam.

Martā un aprīlī veidosies neskaidra situācija, tāpēc labāk nogaidīt un uzkrāt zināšanas un informāciju. Nedrīkst izdabāt sava ego iegribām. Jāapvalda
emocijas un jāvairās rīkoties spontāni.

Maijā un jūnijā labvēlīgs laiks visām radošajām izpausmēm. Var apmeklēt kultūras pasākumus vai piedalīties to organizēšanā. Ieteicams nomainīt ikdienas vidi, dodoties nelielās ekskursijās.

No jūlija līdz septembra vidum viss ritēs savu gaitu, tāpēc uzmanību veltiet sev tuviem cilvēkiem un draugiem. Piemērots laiks kursu un semināru apmeklēšanai sava redzesloka paplašināšanai.

Septembra beigās un oktobra pirmajā pusē aktualizēsies darba jautājumi. Tas radīs spriedzi un stresu, tāpēc laikus jāparūpējas par veselību, it sevišķi, visu, kas saistīts ar elpošanas procesu.

No oktobra vidus viss atrisināsies un nostāsies savās vietās. Gada pēdējie mēneši ritēs mierīgi un bez stresa, ļaujot sagatavoties Ziemassvētkiem un gadu mijai.

SKORPIONS

8

Skorpionam gads sāksies ar pozitīvu noskaņojumu un jaunām idejām. Gada pirmie trīs mēneši būs labvēlīgi savu plānu un ieceru realizēšanai. Būs iespēja labi nopelnīt vai uzsākt biznesu.

Aprīlis un maijs būs gada saspringtākie mēneši, tāpēc ieteicams izvairīties no jaunu projektu uzsākšanas un līgumu slēgšanas. Pirms parakstīt kādu dokumentu, rūpīgi jāiepazīstas ar tā saturu. Jābūt piesardzīgiem, piedaloties satiksmē uz autoceļiem.

No jūnija līdz septembrim labvēlīgs periods atpūtas un izklaides pasākumiem. Tāpat piemērots brīdis, lai veiktu inventarizāciju savā dzīvē un noteiktu prioritātes. No jūlija vidus līdz augusta vidum jāapvalda emocijas un vēlmi justies pārākam par citiem. Tas var kaitēt paša reputācijai un attiecībām ar partneriem. Satikšanās ar draugiem un domubiedriem sagādās prieku un gandarījumu.

Oktobrī un novembrī Skorpions ilgosies pēc miera un atpūtas, tāpēc kļūs īdzīgs ik reizi, kad kāds gribēs izjaukt viņa nodomus. Jārūpējas par veselību un pašsajūtu.

Ziemassvētkus un jauno gadu Skorpions sagaidīs pacilātā noskaņojumā, jo, atskatoties uz gada laikā paveikto, būs gandarījuma sajūta un lepnums par sevi.
Vislielākais prieks ir došanas prieks, tāpēc ieteicams pateikties tiem, kas palīdzēja un atbalstīja.

STRĒLNIEKS

9

Strēlniekam gads sāksies ar spriedzi, jo būs iestājusies situācija, kad pa vecam dzīvot nevar, bet pa jaunam – nav īsti skaidrs, kā. Būs jāmācās ar citu skatījumu raudzīties uz notiekošo, jo vecā pieredze vairs nederēs. No janvāra līdz marta vidum spriedzi radīs diskomforta sajūta, kas liks izvērtēt, no kā būtu jāatsakās vai kas jāmaina.

No marta vidus līdz jūlijam būs periods, kad jānosaka prioritātes darbā un savā ikdienas ritmā, pretējā gadījumā būs daudz steigas dēļ pieļautu kļūdu.

Labvēlīgs laiks jaunu zināšanu un prasmju apguvei.

Jūnijā un jūlija pirmajā pusē viss ritēs savu gaitu. Jācenšas izvairīties no steigas un emocijās balstītas rīcības, jo tā radīs zaudējumus. Ieteicams parūpēties par savu veselību un pašsajūtu.

No jūlija vidus līdz septembrim būs šī gada saspringtākais periods, jo var nākties atbildēt par paša un citu pieļautajām kļūdām. Svarīgi labi izgulēties un brīvdienās atpūsties.

Sākot ar septembri, situācija kopumā pakāpeniski uzlabosies un būs lielāka izvēles brīvība. Tas ļaus veikt pārmaiņas gan darbā, gan mājās. Labvēlīgs laiks partnerattiecību veidošanai un sakārtošanai.

Novembrī un decembrī beidzot viss nostāsies savās vietās. Līdz ar to samazināsies spriedze un būs iespēja doties kādā tālākā ceļojumā. Veiksies darījumos.

MEŽĀZIS

10

Gada sākumā nekas netraucēs Mežāzim darboties pēc saviem ieskatiem. Nedrīkstēs ļauties slinkumam, jo iekavēto būs grūti atgūt. Janvārī un februārī nav ieteicams uzsākt ko jaunu. Piemērots laiks, lai sakārtotu savas lietas un noteiktu galvenās darbības sfēras. Jākoncentrējas uz kaut ko vienu, lai enerģiju neiztērētu sīkumos.

Martā labvēlīgs laiks reklāmas un labdarības pasākumu rīkošanai, kā arī kursu apmeklēšanai, lai paplašinātu redzesloku.

No aprīļa vidus līdz jūlijam ir labvēlīgs laiks savu ieceru realizēšanai. Maijā un jūnijā veiksies viss, kas saistīts ar materiālā stāvokļa uzlabošanu un stabilizāciju.

Jūlijā un augustā vairāk uzmanības jāvelta Vese***ai un atpūtai dabā. Nav ieteicama liela slodze, jo tas var saasināt Vese***as problēmas, kas saistītas ar mugurkaulu.

Septembrī Mežāzim būs sajūta, ka viss rit labāk, nekā plānots. Šis ir gada labvēlīgākais periods pārmaiņām, lai radītu stabilu platformu darbībai un stabilitātes iegūšanai.

Gada pēdējos trīs mēnešos nāksies lielāko daļu enerģijas veltīt tiešo pienākumu veikšanai. Laikus jāgatavojas Ziemassvētku sagaidīšanai, jo gada izskaņā darāmo darbu būs vairāk nekā tiem paredzētā laika.

No oktobra vidus nav labvēlīgs laiks darījumiem un līgumu slēgšanai. Pārdomāti jāplāno tēriņi, jo izdevumi būs lielāki nekā ienākumi.

ŪDENSVĪRS

11

Šogad Ūdensvīrs par prioritāti liks savas intereses. Gads sāksies veiksmīgi un patīkami, būs labvēlīgi apstākļi savu mērķu realizēšanai. Šajā laikā

Ūdensvīrs baudīs apkārtējo simpātijas un draugu atbalstu. Februārī jācenšas izvairīties no citu kritizēšanas un mācīšanas, tas var sabojāt partnerattiecības mājās un darbā.

Aprīlī un maijā jākoncentrējas uz tiešo pienākumu veikšanu, jo vēlme visu darīt vienlaikus var novest pie spriedzes un stresa. Nav piemērots laiks jaunu projektu uzsākšanai vai pārmaiņām.

Jūnijā un jūlijā situācija uzlabosies. Iespējams, ka saistībā ar darbu vajadzēs mācīties, lai pilnveidotu savas prasmes un paaugstinātu kvalifikāciju.

Pavadiet vairāk laika kopā ar ģimeni, jo tā sniegs nepieciešamo atbalstu un palīdzību.

No augusta līdz gada beigām Ūdensvīri varēs brīvi rīkoties un pārbaudīt savus spēkus jebkurā sfērā, jo veiksme būs viņu sabiedrotā. Ieteicams šo laiku izmantot, lai radītu vidi, kas uzlabos gan materiālo stāvokli, gan attiecības ar apkārtējiem. Ja dotās iespējas tiks palaistas garām, tik drīz vairs tās nesagaidīsiet. Vairāk klausiet savai sirdij, tā izvairīsieties no kļūdām.

Novembrī jābūt piesardzīgiem, piedaloties satiksmē uz autoceļiem. Centieties izvairīties no steigas, jo tā būs cēlonis neuzmanības dēļ pieļautām kļūdām, kas rada zaudējumus.

ZIVIS

13

Zivis uz nākamo gadu raudzīsies ar cerībām, ka viss ritēs mierīgi un bez stresa. Tomēr gada pirmajā pusē vēl nevarēs atslābt un ļauties dzīves plūdumam.

Janvārī un februārī būs saspringta situācija naudas lietās, tāpēc pirmajā pusgadā nav ieteicams plānot darbus un pasākumus, kas prasīs lielākas naudas summas. Nav ieteicams ņemt kredītus vai aizņemties naudu. Toties šis būs labvēlīgs laiks, lai pakāptos pa karjeras kāpnēm vai iegūtu darbu ar lielāku atalgojumu.

Janvārī un februārī jābūt uzmanīgiem, kārtojot dažādus dokumentus, jo pavirša attieksme var kaitēt pašiem. Iespējamas ar dokumentiem saistītas pārbaudes.

No marta līdz jūnijam vajadzēs paļauties tikai uz paša spēkiem, jo pārējie būs aizņemti ar savu problēmu risināšanu.

Jūlijā apstākļi uzlabosies, un Zivis varēs mazliet atvilkt elpu un uzkrāt spēkus. Vēlams parūpēties par savu veselību.

Augusts un septembris atkal prasīs pacietību un izturību, jo daudz kur būs jāpaspēj un daudz kas būs jāpaveic. Ieteicams koncentrēt uzmanību uz ikdienā veicamajiem pienākumiem.

Sākot ar oktobri, Zivis varēs uzelpot, jo spriedzes pilnais periods būs aiz muguras. Beidzot varēs sevi palutināt un atgūt spēkus.

Avots: 

ala1

Leave a Comment