Horoskops 13.novembrim – vajadzēs radīt jaunus mērķus un principus, kuriem sekot!

Svari

Ja iespējams, izvairieties no jaunām paziņām. Jo iespējamas ienaidnieku intrigas, nepatiesi padomi vai nelabvēļu provokācijas, nedarbojies komerciālos jautājumos, samazini saziņu ar citiem cilvēkiem. Zvaigznes joprojām norāda uz iespējamām Vese***as problēmām. Mazi panākumi personīgajās lietās ir iespējami, taču būtiskus jautājumus nevarēs viegli atrisināt.

Lasi arī: Finanšu horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – būs smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no naudas grūtībām!

Skorpions

Labvēlīga diena tirdzniecības darbībām, komercdarījumiem, lielām iegādēm. Otrajā dienas pusē ir iespējama garastāvokļa samazināšanās un viegla depresija. Parādiet gudrību un taktiku – tas, iespējams, ir vienīgais veids, kā izvairīties no aizvainojumiem pret mīļo cilvēku. Pavadiet vakaru pie uguns: sēdiet pie kamīna vai ugunskura, vakariņojiet sveču gaismā.

Strēlnieks

Labvēlīga diena adreses saņemšanai administrācijā vai augstākajās organizācijās. Ja jums ir biznesa tikšanās, to ieteicams veikt no rīta. Nepieņemiet spontānus lēmumus. Visas problēmas tiks atrisinātas, ja jūs ievērosiet piesardzību.

Mežāzis

Šodien ļoti iespējams, ka ir radusies spēcīga vēlme satikties ar veciem draugiem un paziņām, lai atsāktu iepriekš pārtrauktu mīlas dēka. Atsakieties no šīm sanāksmēm, jo ​​greizsirdība, ģimenes attiecību problēmas, strīdi ir iespējami. Jūsu nejutīgā attieksme, atvērta nežēlība izmainīs mīļos un novedīs pie skandāliem. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību viņu Vese***ai un mīļoto cilvēku Vese***ai.

Lasi arī: Mīlestības horoskops nedēļai no 12. līdz 18. novembrim – sola uzlabojumu attiecībās un iespēju atbrīvoties no vientulības!

Ūdensvīrs

Kritiska diena, kas radīs negaidītus pagriezienus, tādēļ esiet uzmanīgi. Nepieņemiet nekādus svarīgus lēmumus, saglabājiet mieru ar saviem priekšniekiem un kolēģiem, izvairoties no strīdiem, kas var radīt būtisku konfrontāciju. Nedodieties vakara pastaigās vienatnē.

Zivis

Ģimenes problēmām būs nepieciešams maksimāls takts un upurēšanās no jums. Jūs, iespējams, varēsiet labot vecās kļūdas. Sievietēm Zivīm rūpīgāk jāpārbauda saviem partneriem un jāpārskata plāni, jo pagātnes kļūdas un ilūzijas var radīt negaidītus izdevumus vai nopietnas problēmas.

Avots: vedmochka

Leave a Comment