Vissarežģītākās zodiaka zīmes

Daži cilvēki ir tik sarežģīti, ka ir gandrīz neiespējami sazināties ar viņiem un veidot attiecības. Astrologi nošķir vairākas dažādu zīmju sievietes un vīriešus, ar kuriem tas ir daudz grūtāk nekā ar jebkuru citu. Varbūt jūs arī esat šajā sarakstā.

Katram no mums ir ne tikai trūkumi, bet arī galvenās priekšrocības. Pat tiem, ar kuriem nav viegli, ir vērtīgas pozitīvas īpašības.

Vissarežģītākās sievietes no zodiaka

Jaunavas sieviete. Sievietēm, kurām ir pietiekami paveicies, lai būtu dzimuši saskaņā ar šo zīmi, ir grūti sazināties ar lielāko daļu vīriešu. Tas jo īpaši attiecas uz vīriešiem Jaunavām. Zemes elements dod šīm sievietēm īpašu gudrību un necaurlaidīgu raksturu, kas sarežģī saziņu ar pretējo dzimumu. Sievietēm ir arī ļoti grūti sazināties ar Jaunavām, jo viņām ir ārkārtīgi augstas prasības pret citiem cilvēkiem.

Lasi arī: Aukstasinīgā lēdija: viscietsirdīgākās sievietes saskaņā ar Zodiaku

Lauva sieviete. Miss “Man vienmēr ir taisnība” un kundze “Neviens nav labāks par mani” ir ļoti sarežģīta persona. Vissvarīgākais ir Lauvas vīrs. Tie ir pakļauti neticamam spiedienam, ko izraisa viņu sievu emociju un noskaņu nemainīga maiņa. Ir grūti izvairīties no konfliktiem ar Lauvu, jo viņas vēlas, lai viņām būt taisnība, vienmēr un visur, saglabāt savu nevainojamo reputāciju.

Mežāzis sieviete. Sievietes, kas dzimušas zem Mežāžu zīmes, ir ļoti cītīgas un centīgas, un tāpēc tās ir ļoti prasīgas attiecībā uz citiem cilvēkiem. Tiem, kas neatbilst viņu prasībām, būs ļoti grūti atrast kopīgu valodu ar viņām. Ja viņu vērtības atšķiras no jūsu, no konflikta nevar izvairīties: Mežāži parasti ir paštaisni un aizstāv viņu viedokli, līdz sarunu biedrs atsakās un aptur argumentu pats.

Lasi arī: 2019. cūkas gads: visu zīmju Horo***ps – vēlams analizēt precīzāk savu vidi!

Skorpions sieviete. Skorpions var manipulēt ar vīriešiem, tā kā ar nevienu citu. Tieši viņu vīriem ir visgrūtāk, lai gan draugiem dažkārt ir grūti sazināties ar viņām. Skorpiona raksturīgās aizdomas dēļ cilvēkiem, kas ir tuvu viņiem, bieži vien ir jāuzklausa nepamatotas apsūdzības un jāmeklē attaisnojumi par viņu rīcību – objektīvi nevainīgi, bet ievainojuši aizdomīgo Skorpionu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment