Horoskops 14.oktobrim – nāksies pieturēties pie struktūras, loģikas un disciplīnas!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 14.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Parasta diena. Tomēr var gadīties negaidīts veco problēmu risinājums, palielinājums vai naudas pieaugums. Bet negaidiet zelta kalnus. Jūsu mājas durvis ir atvērtas viesiem. Pievērsiet uzmanību cilvēkiem, kas ir tuvu jums.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – laimīga nedēļa!

Vērsis

Iekšējais ieskats palīdzēs identificēt savus ienaidniekus un novērsīs viņu intrigas. Visu dienu tev būs jāattīstās no mājām līdz darbam, cenšoties izšķirties par ģimenes lietām un profesionālajām problēmām. Pārspriegums var negatīvi ietekmēt jūsu labsajūtu.

Dvīņi

Šajā dienā jūsu enerģijas potenciāls pieaugs. Kaut arī dažas grūtības ir iespējamas, tām nav nopietnas ietekmes uz lietas gaitu. Attiecības starp laulātajiem būs īpaši izsmalcinātas un intīmas. Jūs jutīsiet, ka jūs esat nepieciešami viens otram.

Vēzis

Šodien jums ir jāpielāgojas jauniem apstākļiem, lai parādītu, ka mierinājums, tad kaislība. Nepieciešama radoša pieeja darbam. Jums iespējams būs ilgi gaidītā tikšanās ar personu, kas jūs saprot.

Lasi arī: 4 zodiaka zīmes, kas dominē jebkurā strīdā

Lauva

No rīta iespējamas hronisku slimību, traumu, nelaimes gadījumu saasināšanās. Atbilstība visiem drošības pasākumiem palīdzēs atbrīvoties no nepatikšanām. Jūs varat izvairīties no konfliktu situācijām, parādot ieskatu un gudrību. Pavadiet otro dienas pusi tuvā ģimenes lokā. Tas vienkārši ir jādara – jūs sākat attālināties no savas ģimenes.

Jaunava

Šodien jūs izvēlaties individuālu darbu, nevis komandas darbu. Negaidiet līdzdalību un palīdzību. Apsveriet vissarežģītākās problēmas vēsi. Ieteicams pavadīt vakaru vienatnē. Lai nomierinātos, veiciet to, kas jums patīk, atstājot visus mājsaimniecības darbus. Ja ieteikumiem seko līdz dienas beigām, ir iespējams līdzsvars.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment