Sieviešu horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – laimīga nedēļa!

Šonedēļ dažas no daiļā dzimuma pārstāvēm var mainīt savu dzīvi un kļūt veiksmīgākas.Nākamās septiņas dienas dos daudz iespēju, un to redzēsiet iknedēļas sieviešu horoskopā.

Sievietes enerģija ir ļoti trausla, tāpēc daiļā dzimuma pārstāvēm ir nepieciešams papildu atbalsts. Šonedēļ planētas patrons varēs palīdzēt dažām Zodiaka zīmēm, bet katrai personai atsevišķi būs jārisina problēmas. Varbūt jūs varēsiet noķert unikālās iespējas, kas sniegs jums veiksmi, un astrologu un ekspertu ieteikumi palīdzēs jums ar to.

Lasi arī: 7 pazīmes, kas norāda uz cilvēku ar negatīvu enerģiju!

Auns

Pateicoties pastiprinātā Marsa atbalstam, Aunu sievietēm būs ļoti produktīva nedēļa. Prognoze sola patīkamas tikšanās ar pretējo dzimumu, kas var sasniegt nopietnas attiecības. Bet nesteidzieties, lai pirmajos posmos neaizbaidītu pielūdzēju. Ģimenes Aunus gaida laimes un harmonijas periods viņu personīgajā dzīvē. Romantiskais randiņš ar laulāto palīdzēs atsvaidzināt sajūtas un pievienot jaunas emocijas attiecībām. Pateicoties Saturna negatīvajai ietekmei, ir iespējamas finansiālas grūtības, bet draugi un radinieki varēs sniegt nepieciešamo palīdzību.

Vērsis

15. un 16. oktobrī var rasties nelielas nepatikšanas, un jautājums ir par novājināto Mēnesi. Šajās dienās astrologi iesaka neorganizēt svarīgas tikšanās, nerīkot atbildīgus notikumus un neizskaidrot attiecības ar mīļoto, jo šādas darbības var radīt negatīvas sekas. Visu nedēļu Merkurs būs novājināts, kas nozīmē, ka Vēršu sievietēm var būt problēmas darbā. Tomēr ir vērts pielikt lielākas pūles, un tad vadība novērtēs centienus, kas nākotnē būs naudas atlīdzība vai pat algas pieaugums.

Dvīņi

Ir pienācis laiks apkopot jūsu darba pagaidu rezultātus un analizēt kļūdas, un Saturns palīdzēs Dvīņu sievietēm šajā. Nākamajās septiņās dienās patrons būs galvenais atbalsts, bet tikai jautājumos, kas saistīti ar darbu. Venēras vājinātā ietekme ietekmēs personisko dzīves jomu, kas var izraisīt nopietnus konfliktus ar partneri. Ja patiesība atrodas Dvīņu pusē, tad jums nevajadzētu lūgt piedošanu: iespējams, mīļais pats atzīst savas kļūdas.

Lasi arī: 3 pazīmes, ka jums ir izziņas spēja!

Vēzis

Sievietēm Vēžiem var likties, ka tuvie cilvēki viņām liedz uzmanību, jo var rasties strīdi ar radiniekiem un draugiem. Lai no tā izvairītos, mēģiniet kontrolēt emocijas un neuztraukties par mazajām lietām. 15. un 16. oktobrī Mēness patronese kļūs ļoti vāja, tādēļ Vēžu sievietes var būt  sliktā garā. Problēmas darba vietā un personiskajā dzīvē var būt galvenais bažu iemesls, taču drīz vien viss mainīsies un Vēzis varēs atrast pareizo risinājumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment