Horo***ps 16.jūlijam – esiet uzmanīgi ar domām

Šo dienu ir vēlams pavadīt vientulībā, droši varat nodarboties ar mājsaimniecību, dārzniecību, doties pastaigās un atpūsties. Darbs kolektīvā ir nevēlams. Izvairieties no provokācijām un kārdinājumiem. Šīs dienas akmeņi: sardoniks, amazonīts, zaļais nefrīts.

Auns

Šodien neliela peļņa ir iespējama. Varbūt jūs atvērsiet jaunas perspektīvas. Esiet ļoti piesardzīgi pret jaunām idejām un priekšlikumiem. Pēcpusdienā var būt nelielas Vese***as problēmas. Neuztraucieties – Sli**ba nebūs ilgstoša.

Vērsis

Neveiksmes var notikt no rīta. Iespējams, ka Vēršu vīriešiem kāds radīs vilinošu piedāvājumu, bet nesteidzieties dot piekrišanu: rezultāts var būt ļoti apšaubāms. Vēršu sievietēm būs grūti pārvarēt bailes un šaubas.

Dvīņi

Dienas otrajā pusē mantojums vai nepaklausība var izraisīt strīdu ar tuvu cilvēku vai agresiju no nepiederošiem. Jums rūpīgi jāapsver jūsu garīgā Vese***a. Nemeklējiet piedzīvojumu.

Vēzis

Iespējams, ka šī diena dos jums pārsteigumus un likteņa dāvanas. Iespējams, ka šodien visi darbi vienā vai otrā veidā būs saistīti ar finansēm. Mājas dzīve būs nedaudz saspringta. Neizslēdzat greizsirdību vai nepamatotas sūdzības.

Lasi arī: 10 fakti, kas norāda uz tavu gudrību

Lauva

Šīs dienas nelabvēlīgās tendences var nopietni ietekmēt tavas personības vai partneru uztveri. Ir ieteicams pārtraukt visas nevajadzīgās saites. Tiem, kuri dodas ceļojumā, planētas iesaka piesargāties no zagļiem un negodīgiem cilvēkiem. Esi uzmanīgs.

Jaunava

Laba diena Jaunavām spēs pārvarēt mahinācijas no ienaidniekiem, uzlabot savu materiālo labklājību, kā rezultātā, ceļojuma vai gadījumos, kas saistīti ar uzņēmējdarbības paplašināšanai vai jaunu kontaktu, jo īpaši ar ārzemniekiem.

Svari

Radošās profesijas Svariem labvēlīga diena. Dienas devīze ir dāsnums, saziņa un miers. Zvaigznes iesaka kontaktus tikai ar tuvākajiem cilvēkiem, ar kuriem jūs varat dalīties gan ar prieku, gan ar skumjām.

Skorpions

Iespējami finansiāli zaudējumi vai nopietnas grūtības, jo īpaši, ja jaunie plāni ir riskanti. Vakarā attiecību sarežģījumi ir iespējami, pateicoties kādam no mājsaimniecības locekļu darbībām.

Lasi arī: Esi kautrīga un nepārliecināta? Kļūsti par vīriešu magnētu!

Strēlnieks

Iespējamās negatīvās izmaiņas finanšu lietās, konflikts ar citiem, labklājības pasliktināšanās. Izvairieties no ārējās ietekmes – tas var izraisīt emocionālu sadalījumu. Sapņi var būt pravietiski.

Mežāzis

Iespējams, negaidītas ziņas liks jums pārdomāt savas darbības vai mainīt prioritāros virzienus savā darbā. Var būt konflikts ar kādu no partneriem. Tomēr šodien noslēgtie līgumi sola būt rentabli.

Ūdensvīrs

Diena simbolizē iluzoras idejas, nepatiesus solījumus, krāpšanu. Nepieņemiet jaunus darījumus šodien, labāk ir nedaudz pagaidīt. Jūs, iespējams, saņemsiet sliktas ziņas. Jūsu pieredze nebūs veltīga, sagatavoties sliktākajam.

Zivis

Varbūt jūs gaida lielas un patīkamas izmaiņas, kas iezīmēs visu dienu. Tās var būt saistītas ar bērniem, radošumu, personīgajiem panākumiem. Ieteicams šodien sākt īstenot savus plānus.

Avots

Leave a Comment