Horoskops 16.novembrim – nenonieciniet sevi! Nostipriniet savu radošumu un kreativitāti!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 16.novembrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

 Auns

Veiksmīga diena, lai gūtu panākumus dažādās uzņēmējdarbības jomās. Jums nevajadzētu atteikties no rentabla biznesa piedāvājuma, mainīt darba vai uzņēmējdarbības vietu. Pēcpusdienā ir iespējama strīds ar tuviem radiniekiem. Pievērsiet uzmanību likteņa zīmēm. Esiet piesardzīgi.

Lasi arī: 10 lietas, no kurām ir jāatbrīvojas pirms Jaunā 2019. gada

Vērsis

Profesionālās darbības jomā kļūdu un nepareizu aprēķinu rezultātā iespējama nepareiza situācijas novērtēšana vai nepatiesa informācija. Paredzēt pašnodarbinātību vai ilūzijas attiecībā pret partneri var radīt finansiālus zaudējumus. Šodien mēģiniet atturēties no jebkā, kas var kaitēt ķermenim.

Dvīņi

Labvēlīgs periods, lai paplašinātu komunikācijas loku. Iespējamas jaunas paziņas vai veco kontaktu atjaunošana. Nav izslēgts, ka jūsu cilvēku prasmes ietekmēs nākotnes finansiālo peļņu. Jums vajadzētu atturēties no ceļojuma, lieliem ceļojumiem, smagiem fiziskiem darbiem. Pēcpusdienā iespējams saindēšanās vai Vese***as traucējumi.

Vēzis

Izmaiņas, kas notiks jūsu dzīvē, var būt gan pozitīvas, gan negatīvas krāsas, tāpēc visos jautājumos ir norāde uz veselo saprātu un praktisku pieeju realitātei. Bet mēģiniet atbrīvoties no neobjektīviem viedokļiem.

Lasi arī: Kādā vecumā katra no zodiaka zīmēm satiek savu mūža mīlestību

Lauva

Ja iespējams, likvidējiet visu saziņu. Nelielas detaļas, nelieli pārpratumi var novirzīt jūs no galvenajām, prioritārām darbības jomām. Iespējamas komplikācijas attiecībās ar mīļoto. Iespējama Vese***as pasliktināšanās.

Jaunava

Iespējamas sadursmes ar ārējo vidi, piemēram, ar kolēģiem vai kaimiņiem mājā. Kā nekad agrāk, jums jābūt pacietīgam. Nekādā gadījumā neveiciet lielas investīcijas vai pirkumus šajā dienā – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt dažādas nepatikšanas. Šodien gados vecākiem cilvēkiem var būt nopietnas Vese***as problēmas, tādēļ jums jākonsultējas ar speciālistu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment