Horoskops 16.novembrim – nenonieciniet sevi! Nostipriniet savu radošumu un kreativitāti!

Svari

Planētu atrašanās vieta neveicina aktivitātes profesionālās darbības jomā. Turklāt var būt problēmas ar mājokli vai īpašumu: laupīšana, zādzība, labākajā gadījumā – nevēlamu viesu parādīšanās. Iespējams, daudzas kritiskās situācijas. Centies izvairīties no visa veida strīdiem, konfliktiem, nepievērsiet uzmanību komentāriem savā adresē.

Lasi arī: Ar ko ir bīstams 2019. Dzeltenās cūkas gads

Skorpions

Ambīcijas, agresivitāte, situācijas nepareiza novērtēšana vai nepieņemami solījumi var radīt sarežģījumus jūsu personiskajā dzīvē. Neuztraucieties par nelielām detaļām. Tagad zaudējumi būs ļoti smagi un grūti kompensējami nākotnē. Varbūt interesanta, neaizmirstama tikšanās. Vakars ir piemērots, lai veidotu labas harmoniskas attiecības, emancipācija.

Strēlnieks

Iekšējo garīgo spēku pamodināšanas diena, jaunu lietu uzsākšana, dzīvokļa pabeigšana, remonts vai uzlabošana. Laba diena komandas darbam, kopīgām aktivitātēm, aktivitātēm brīvā dabā. Klausieties draugu padomu. Viņu spriedumi būs pareizi, savlaicīgi un precīzi.

Mežāzis

Mežāzis var iznīcināt enerģiju. Iespējamās nesaturēšanas izpausmes, kategoriski paziņojumi, konflikts ar citiem. Zvaigznes iesaka jums pievērst uzmanību savam Vese***as stāvoklim un viņu tuvinieku Vese***ai. Novērsiet fizisko slodzi, riskantus darbus, strādāšanu ar elektroierīcēm – ir liela varbūtība, ka varat tikt savainoti.

Lasi arī: Aleksandra Litvina prognoze 2019.gadam

Ūdensvīrs

Komunikācija un kontakti veic partneru maldinošas cerības un vilšanos. Var būt problēmas ar draugiem vai nepatīkamas ziņas, kas sabojās noskaņojumu. Nervu sistēmas traucējumi ir iespējami. Emocionālā nestabilitāte neveicinās mīļotāju savstarpēju izpratni. Uzziniet, kā tikt galā ar savām emocijām un būt kritiskam par savām nepilnībām.

Zivis

Ir ieteicams skaidrs realitātes novērtējums. Jūs, iespējams, zaudēsiet daļu no kapitāla vai nesaņemsiet paredzēto naudu. Zvaigznes iesaka kontrolēt emocijas – nelabvēlīga planētu kombinācija var radīt dažādas nepatikšanas. Pievērsiet uzmanību savai Vese***ai vai mīļo cilvēku Vese***ai. Ja iespējams, pavadiet šo dienu dabā.

Avots: vedmochka

Leave a Comment