Horoskops 16.oktobrim – uzdrīkstieties spert soli pretī savai nākotnei!

Svari

Šodien jūs variet meditēt. Intuīcija uzlabosies, pravietiski sapņi ir iespējami. Jums ir jālieto gaišas drēbes un nevajadzīgi nepalieciet naidā. Apmeklējiet koncertu vai izstādi enerģijas uzlādei.

Lasi arī: Sieviešu horoskops nedēļai no 15. līdz 21. oktobrim – laimīga nedēļa!

Skorpions

Parādās enerģijas vampīri. Jūs nevarat vadīt mazkustīgu dzīvesveidu. Neļaujieties pavedināšanai. Noderīga muguras masāža. Klausieties savu iekšējo balsi. Šodien ir labi lūgt palīdzību. Ir jāaizsargā ausis. Neuzņemties saistības, kuras jūs nevarat izpildīt.

Strēlnieks

Vese***as stāvoklis šajā periodā daudz maz uzlabosies. Uzmanieties no traumām. Iespējama saaukstēšanās vai nogurums. Tas viss negatīvi ietekmēs dzīvotspēju.

Mežāzis

Negatīva diena. Iespējama depresija, iepazīšanās nepatīkama un lipīga. Mēģiniet sadalīt parādus, pabeigt gadījumus, pie kuriem nevēlaties atgriezties.

Lasi arī: Cilvēks, kurā jūs noteikti nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Ūdensvīrs

Šodien ir iespējams romantiska iepazīšanās. Varat arī apmeklēt saunu, peldbaseinu, veikt elpošanas vingrinājumus. Tas palīdzēs nostiprināt ķermeni jau uz mēnesi iepriekš.

Zivis

Apsveriet visas negatīvās situācijas mācību formā. Izdarīt secinājumus. Šajā dienā jums jābūt uzmanīgiem ar alkohola un zivju ēdieniem. Iespējama saindēšanās.

Avots: vedmochka

Leave a Comment