Cilvēks, kurā jūs noteikti nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu Zodiaka zīmi

Uzziniet zodiaka zīmes pārstāvi, kurā jūs nekad neiemīlēsieties, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi!

Auns

Tu esi neticami ambiciozs. Jūs cenšaties darīt tik daudz dzīvē. Jūs sapņojat par lielu mērķu un sapņu sasniegšanu. Tomēr Skorpions, piemēram, to nedara. Un tieši tāpēc jūs vienkārši nevarat atļauties mīlēt Skorpionu!

Lasi arī: 7 “Nā*es grēki”: ko nedrīkst darīt attiecībās

Vērsis

Kā Vērsis jūs esat ļoti mierīgs cilvēks. Jūs vēlaties, dzīvē izveidot noteiktu rutīnu, un pēc tam pieturēties pie tās. Jūs dodat priekšroku stabilai un paredzamai dzīvei. Tomēr Strēlnieks ir tavs pretstats; un tāpēc jums nekad neizdosies ar to būt kopā. Jūs nekad nemīlēsiet tādu cilvēku, kurš dod priekšroku spontāniem piedzīvojumiem!

Dvīņi

Jūs nekad nevarat iemīlēties Mežāzī. Jā, Mežāzis var jums labā veidā ietekmēt praktiskumu un pragmatismu. Viņš var palīdzēt piezemēt tevi. Bet jūs vienkārši nevarat saprast viens otru jūsu attiecību pamatos.

Vēzis

Vēzis ir ļoti atkarīgs no attiecībām. Pirms varēsiet atvērties kādai personu, būs nepieciešams zināms laiks, bet tiklīdz jūs to izdarīsiet, jūs burtiski pie tā paliksiet. Tāpēc jūs nekad nevarat iemīlēties ar neatkarīgo un brīvi domājošo Ūdensvīru. Jūs vienkārši esat pārāk atšķirīgi!

Lasi arī: Radi savu dvēseles draugu vai uzlabo esošās attiecības – vienkārša metode

Lauva

Skorpions NEKAD nedos jums nepieciešamo apstiprinājumu! Jums ir milzīgs ego, ko nepārtraukti vajag ar kaut ko uzturēt. Un Skorpions jūs nekad nevarēs mīlēt tā, kā jūs to vēlaties. Un tieši tāpēc jūs nekad viņu nemīlēsiet.

Jaunava

Kā Jaunava, jūs vēlieties darīt vairāk nekā runāt. Jūs esat tas, kurš mīl redzēt konkrētus rezultātus. Jūs esat persona, kas uzskata, ka viņam vienmēr vajadzētu būt uzdevumam, pie kā viņam jāstrādā. Un Zivis sapņo vairāk un dara mazāk, un tāpēc jūs nekad neiemīlēsieties ar viņiem.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment