Horoskops 19.oktobrim – jauni sākumi!

Svari

Diena ir nelabvēlīga enerģiskai aktivitātei. Dzīves potenciāls samazināsies, kas nekavējoties ietekmēs profesionālo darbību, attiecības ar draugiem un vēl vairāk likteni kopumā. Esiet pacietīgi, nedodiet brīvību negatīvām emocijām. Apzinīgums, spēja pārliecināt partneri, sabiedriskums palīdzēs jums izkļūt no sarežģītas situācijas.

Lasi arī: 7 pazīmes, kas norāda uz cilvēku ar negatīvu enerģiju!

Skorpions

Atsakieties no jebkādas darbības, neuzņemties iniciatīvu – neveiksme visos darbos ir iespējama. Apsveriet šos notikumus kā nākamo izturības pārbaudi. Uzmanīgi vērtējiet apkārtējos cilvēkus, veselais saprāts, komunikācijas elastība palīdzēs jums ar godu izkļūt no situācijas.

Strēlnieks

Sprieguma diena, kas notiks ar dzīvības principu un pasaules uzskatu pārbaudes zīmes. Šodien jums var nākties aizstāvēt savus uzskatus un aizstāvēt savas intereses. Centieties nevienu neietekmēt. Dienas otrajā pusē noskaņojums un labklājība var pasliktināties.

Mežāzis

Pirmā dienas puse tiks atzīmēta ar nepatīkamām ziņām un pārsteigumiem. Pat sasniegtu savus mērķus, var radīt iespaidu. Jums būs jāaizstāv savas intereses neatkarīgi no tā, ko saka citi. Pēcpusdienā tikšanās ar labvēli vai uzticamu draugu var palīdzēt jums izkļūt no nepatikšanām. Lai novērstu problēmu pasliktināšanos, uzmanieties jautājumos, kas saistīti ar naudu vai vērtspapīriem, un izlemiet attiecības ar pretējo dzimumu.

Lasi arī: 3 enerģijas bloki, kas var izraisīt sirds sāpes

Ūdensvīrs

Pasīva, grūta diena, nelabvēlīga saziņai ar darbiniekiem vai priekšniekiem, sazināšanās ar iestādi vai organizāciju. Draugu padoms un starpniecība, ietekmīgu cilvēku patronāža var būt nepatiesa. Mīlestības attiecībās pastāv zināms kritums, taču nav izslēgta negaidīta tikšanās ar ilgstošu pielūdzēju. Līdz dienas beigām viss būs kārtībā.

Zivis

Nelabvēlīga diena, kurai ir nopietnas problēmas: varas kritums, finansiālie zaudējumi, neveiksmīgi darījumi, uzvarētāji un Sli**bas. Pacietība un izņēmuma spēja strādāt palīdzēs jums iegūt apstiprinājumu no saviem priekšniekiem vai saņemt palīdzību no jūsu patrona.

Avots: vedmochka

Leave a Comment