Horo***ps 19.oktobrim – jauni sākumi!

Uzzini, kādus notikumus un situācijas zvaigznes un planētas sagādājušas tieši tev 19.oktobrī. Ar ko rēķināties un kam būt gatavam!

Astroloģiskā prognoze katrai dienai sniegs atbildes uz vissvarīgākajiem jautājumiem jūsu dzīvē: kā gūt panākumus dzīvē, kā atrast mīlestību, kā saglabāt un stiprināt laulības, kā īstenoties darbā, kā atbrīvot savu radošo potenciālu. Zodiaka zīme, saskaņā ar kuru esat piedzimis, ietekmē ne tikai jūsu raksturu un temperamentu, bet arī ikdienas notikumus, situācijas un sadzīvi, kas aizpilda jūsu ikdienas dzīvi. Uzziniet, vai diena ir labvēlīga jauniem sākumiem, kuros periodos vajadzētu rīkoties uzmanīgāk un būt piesardzīgam, un kad – rūpēties par sevi un saviem mīļajiem? Kur un vai doties atvaļinājumā? Kad pielikt lielākas pūles darbam, un kad tomēr paņemt brīvu brīdi, lai relaksētos? Kāds brīdis piemērots izglītības apguvei, un kad veltīts laiks saziņai ar bērniem vai vecākiem var nākt par labu un kad nē? Šī ir lieliska iespēja savlaicīgi uzzināt par problēmām, nepatikšanām un slēptiem nelabvēļiem un to visu novērst. Zvaigznes palīdzēs rast risinājumu visām šīm tūlītējām problēmām!

Auns

Veiksmīga diena, kuru jūs ilgi atcerēsieties kā vispārējas harmonijas, miera un pareizo lietu gaitu. Jūsu Vese***a, starp personu prasmes, personīgais šarms būs augstā līmenī, kas ļaus jums tikt galā ar jebkuru biznesu un sasniegt ievērojamu progresu jūsu paredzētajā mērķī. Pēcpusdienā mīļajam var būt Vese***as problēmas, par laimi, nav ļoti nopietni.

Lasi arī: Kāpēc mēs jūtamies tā, it kā būtu iestrēguši dzīvē

Vērsis

Mēģiniet neņemt vērā negatīvās tendences dienā. Sanāksmes radīs problēmas, cerība – vilšanās. Viegla depresija ir iespējama. Centieties neievērot domas un neiesaistīties pašpārliecināšanās procesā, jo tas neko nemainīs.

Dvīņi

Labvēlīga diena saziņai ar partneriem, pētījums, jauna biznesa sākums. Iespējams, labas ziņas, kas pavērs jaunas perspektīvas. Zvaigznes iesaka pievērst uzmanību Vese***ai. Varbūt jūs šodien sajutīsiet nelielu neaizskaramību, bezdievīgu melanholiju. Neiesaka alkohola lietošanu.

Vēzis

Diena negatīvi ietekmē: vilšanās, viltus apsolījumi, veltīgas cerības. Jebkura komercdarbība radīs finansiālus zaudējumus. Risks, vieglprātīga attieksme pret uzņēmējdarbību var ievērojami sarežģīt mērķu sasniegšanu. Plaša saziņa ar cilvēkiem var radīt negatīvas sekas. Esi pacietīgs, jums vajadzētu ieņemt gaidīšanas pozīciju.

Lasi arī: Patiesā mūsdienu revolūcija ir apziņas revolūcija!

Lauva

Slikts laiks ar risku saistītai uzņēmējdarbībai. Īpaši uzmanīgām jābūt sievietēm-Lauvām: viņu dzīves potenciāls būs mazs, kas radīs veselu virkni slimību. Novērsiet visas negatīvās emocijas vai fiziskās aktivitātes. Pievērsieties pie nelielām nepatikšanām – tās prasīs maz laika, un visas tiks atrisinātas. Personiskās attiecības priecēs jūsu godīgumu un siltumu.

Jaunava

Lai novērstu finanšu problēmu iespējamību, būs jāpieliek lielas pūles. Neejiet uz priekšu. Gudrība un ierobežojumi ir nosacījumi mērķa sasniegšanai. Prioritātei vajadzētu būt domām par noteiktu peļņu, nevis par ilgtermiņa plāniem. Pārmērīga emocionālā jutība var izraisīt nelīdzsvarotību un aizkaitināmību. Intīmo attiecību jomā jāizvairās no nevaldāmām kaislībām un riskantām darbībām.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment