Horoskops 2.septembris – ieviesiet skaidrību attiecībās!

Šodien ir piemērots laiks, lai rastu skaidrību par nākotnes plāniem, noskaidrotu citu, tavā dzīvē iesaitīto cilvēku, viedokli un domas, un saprastu, arkuriem ir pienācis laiks šķirties. Stipriniet imunitāti ar pastaigām svaigā gaisā. Šīs dienas akmeņi: dūmakainais topāzs, melnais nefrīts.

Auns

Šī diena daudzos veidos solās būt labvēlīga. Labs laiks kolektīvai rīcībai, jaunas amatniecības apgūšanai, radošuma un zinātniskā darba turpināšanai. Finanšu stāvoklis nedaudz uzlabosies: ir iespējams laimests, parāda atmaksa vai rentabls pirkums.

Lasi arī: 3 Zodiaka zīmes, kurām var rasties svara problēmas

Vērsis

Labvēlīgā zvaigžņu atrašanās vieta sola veiksmi profesionālās darbības jomā. Jūs varat darīt divreiz vairāk nekā parasti. Iespējams, ka ir uzlabojusies finansiālā situācija. Varbūt jums ir ceļojums vai arī jūs nolemjat doties komandējumā, kas papildinās jūsu budžetu. Tas ir lielisks laiks, lai sāktu strādāt jaunā pozīcijā.

Dvīņi

Šī diena būs labvēlīga lietas pabeigšanai. Jums būs iespēja nostiprināt savu finansiālo stāvokli vai radīt noteiktu pamatu turpmākiem panākumiem. Dvīņu vīriešiem drīz būs iepazīšanās vai tikšanās, kas izraisa nožēlu un vilšanos.

Vēzis

Iespējams, ka jums būs jāaizstāv savi uzskati vai jāpieprasa, lai partneris pildītu šos pienākumus. Zvaigznes iesaka aktīvi aizsargāt savas intereses, nevis kompromitēt un neļaut kādam pakļaut sevi citu cilvēku ietekmei. Varbūt jūs varat mainīt notikumu gaitu savā labā.

Lasi arī: Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

Lauva

Nelabvēlīgs laiks jebkurai aktivitātei. Viss, neatkarīgi no tā, ko Lauvu vīrieši šodien ir uzņēmušies, būs neveiksmīgi. Centieties stalti izturēties pret likteni – šodien jums vajadzēs apmierināties ar to, ko dzīve rada. Labi ir būt žēlsirdīgam, piedod pārkāpumus.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment