Mēs dzimstam 7 reizes dzīvē. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi

7 dzīves iet viena pēc otras. Uzzini, kurā dzimšanas stadijā tu esi.

# 1 Zīdainis

Tiek uzskatīts, ka tā ir jūsu pirmā dzimšana. Pirmo reizi jūsu dvēsele saskata pasauli. Jūs jūtaties kā jaundzimušais. Cilvēki šajā dzimšanas stadijā vēl nav atraduši savu pamatu. Visas pūles, ko viņi dara, ir bez panākumiem.

Šī dzīve, kas ir pirmā, izaicina viņus. Šī dzīve tiek veikta ar lielām grūtībām. Šī ir jūsu iespēja aplūkot pasauli un sākt to saprast, lai jūs būtu gatavi nākamajam posmam, tas ir, dzīvībai.

Lasi arī: Ja viņš nemīl tevi, kā tu esi pelnījusi, pamet

# 2 Māceklis

Māceklis ir otra dzimšana vai pirmā atdzimšana. Jūsu dvēsele jau ir iemācījusies saprast pasauli. Tu pavada šo dzīvi, mēģinot kaut ko iemācīties.

Ja jūs pavadāt lielāko daļu sava laika, mēģinot iemācīties jaunas lietas, saprast, ko cilvēki domā, kā viņi rīkojas un kāpēc viņi dara to, ko viņi dara, tad jūs, iespējams, esat otrā dzīves posmā. Jūs ne tikai uzzināt par citiem, bet par sevi. Kas jūs esat, kas jums jādara, kāpēc jūs rīkojat noteiktā veidā un tā tālāk?

# 3 Pavadonis

Trešā dzīve vai otrā atmoda ir pētījuma dzīve. Tagad, kad jūsu dvēsele ir sapratuši, ko gaidīt no dzīves un to, ko jums ir nepieciešams mācīties, jūsu dzīve liks jums izpētīt. Jūs piesaistīs jaunas idejas, jaunas domas, jaunas vietas un daudz kas cits.

Jūsu dvēsele tagad meklē pieredzi. Trešais dzimšanas gads ir aizraujošs.

# 4 Amatieris

Ceturtā dzīve rada jūs mīlestību. Jūsu dvēsele ir iemācījusies no pagātnes, tagad tā centīsies iemīlēt savu dzīvi. Jūs atradīsiet mīlestību citās dzīvēs, bet patiesā mīlestība, kā mēs to iedomājamies, nonāks šajā dzīvē.

Vislabākais šīs dzīves aspekts ir tas, ka tam būs jāpieliek pūles, bet, kad atradīsiet savu patieso mīlestību, tā paliks mūžīgi.

# 5 Sasniegums

Piektā dzīve vai ceturtā atmoda ir tad, kad tiks izmantots viss, ko esat iemācījies, pieredzējis un atradis. Jūsu dvēsele sasniegs jaunus augstumus.

Viss, ko tu savā dzīvē esi iemācījis, tiks izmantots mērķa sasniegšanai.

Lasi arī: Ja viņš dara šīs 7 lietas, viņš patiešām tevi mīl

# 6 Dāvinātājs

Sestā dzīve liek jums atgriezt to, ko esat ieguvis iepriekšējās dzīvēs. Jūs palīdzēsiet citiem (kuri vēl nav šajā dzīves posmā) saprast, kas viņiem jādara.

Ja jūtat vēlmi pastāvīgi palīdzēt citiem, ja jūs vairāk domājat par citu cilvēku mērķiem, tad jūs noteikti dzīvosiet sesto dzīvi.

Šī dzīve tiks pavadīta mācīšanā, palīdzībā, dāvināšanā.

# 7 Zemējums

Septītajā un pēdējā dzīvē ikdienas rūpes jums nebūs saistītas. Jūsu dzīve tieksies veikt, sasniegumus, kas ir daudz lielāki par sevi.

Ja jūs konstatējat, ka jūs jūtaties novecojuši no dzīvības pareizības; ka jūs ienīstat ikdienas drāmu un neticamas lietas, ar kurām cilvēki cīnās, tad tas var norādīt, ka esat pēdējā dzīves posmā.

Pastāstiet mums par jūsu dzīves pieredzi komentāros …

Avots

Leave a Comment