Horoskops 2017. gadam. Gailis tūļīgos nemīl – iepazīsties jau laicīgi!

 

gaila_gads1-664x442

 

AUNS

Aunu dzīvē beidzot pienāks laiks atslābināties un izbaudīt visus dzīves jaukumus. Divi iepriekšējie, grūtie gadi, kas noritēja ar devīzi “Visa dzīve – cīņa”, palikuši aiz muguras. Šīs zīmes pārstāvjiem pienācis laiks plūkt sava centīgā darba augļus, tomēr nevar teikt, ka viss pats nokritīs pie Auna kājām.

Lai kaut ko iegūtu, būs jāpieliek zināmas pūles un jābūt modriem. Tā gan vairs nav tā asiņainā kauja, ko Auns izcīnīja iepriekš. Drīzāk to varētu dēvēt par pēdējo izrāvienu pirms finiša. Un šo izrāvienu nāksies veikt gada pirmajā pusē, bet vasarā Auna dzīvē sāksies īsts “kūrorta posms”.

 

VĒRSIS

Pērtiķa gads ir aiz muguras, un tas nozīmē, ka pagātnē palikušas visas neveiksmes un sakāves, pastāvīgā kņada un spriedze, kas Vērsi ielenca agrāk. Beidzot pienācis laiks nomierināties un gūt prieku no dzīves.

Zvaigznes, protams, negarantē, ka viss ies kā pa sviestu, bet var rēķināties ar labu kompensāciju par pārciestajiem emocionālajiem un materiālajiem zaudējumiem. Nedaudz pacietības un neatlaidības – un viss sāks veikties, čukst debesu spīdekļi.

Pilnībā iegrimt debešķīgā mierā gan Vērsim neļaus notikumu virpulis, kas raksturīgs Gaiļa gadam.

 

DVĪŅI

Dvīņiem būs jāsper svarīgs solis pretī savai gaišajai nākotnei. Uzplaukumu nodrošinās pareizi izvirzīts uzdevums.

Tomēr pieņemt lēmumus, neapdomājot visus sīkumus un neizslēdzot visus zemūdens akmeņus, nebūtu prātīgi.

Noteikti nepieciešams visu izsvērt, izslēgt riskus, lai pēc tam nepārmestu sev par garām palaistu iespēju. Kļūda var maksāt ne vienu vien zaudētu gadu, bet zvaigznes būs Dvīņiem labvēlīgas visos veidos, kas saistīti ar jaunu ceļu iešanu.

Gaiļa gadā patiešām būs daudz priecīgu iespaidu un veiksmīgu pasākumu. Šis ir Dvīņiem visos aspektos pozitīvs laiks, gaisā burtiski virmos noslēpumaina burvība.

 

VĒZIS

Vēža iekšējo pasauli gaida liela pārkārtošanās. Viņš sāks atbrīvoties no vecā un ielaist savā dzīvē jaunas vēsmas.

Šī “dvēseles modernizācija” iezīmēs visas Vēža dzīves jomas. Viņš var zaudēt pārliecību par sevi, justies izolēts no apkārtējās pasaules, slikti sapratīs pats sevi.

Par laimi, šis process ir atgriezenisks. Tiklīdz jaunās pārliecības un uzskati būs nostiprinājušies, atgriezīsies Vēža paškontrole. Lai izvairītos no grūtsirdības, zvaigznes iesaka kopt jaunas pazīšanās.

Fortūna savedīs Vēzi kopā ar ļoti interesantiem cilvēkiem, kuri vēlāk kļūs par uzticamiem draugiem un veicinās Vēža personības izaugsmi un attīstību. Kāds var sastapties ar nepieciešamību atbrīvoties no smagas nastas, kas sen nospiež viņa būtību un kontrolē dzīvi.

 

LAUVA

Lepnais un patstāvīgais Lauva 2017. gadā sastapsies ar ļoti neparastu situāciju. Praktiski nenāksies cīnīties par ienākumiem, un tam nu Lauva galīgi nav gatavs. Šīs zīmes pārstāvji pieraduši visu izcīnīt paši, strādājot ar devīzi “Visa dzīve – cīņa”.

Tāpēc šāds notikumu pavērsiens, kad viss notiks it kā pats no sevis, sākumā Lauvu mulsinās, bet liktenis dāvās Lauvam daudz neparedzamu situāciju ar nemainīgi pozitīvu iznākumu. Uzticies zvaigznēm, tās šajā gadā būs ārkārtīgi labvēlīgas pret Lauvu.

Lauvas stabilitāti var satricināt tikai tādas grūtības, kas prasīs rīkoties nekavējoties.

 

Lasi vēl: Sasniegumu horoskops: kas 2017. gadā vislabāk padosies katrai zodiaka zīmei?

JAUNAVA

Jaunavai 2017. gadā nenāksies sēdēt, rokas klēpī salikušai. Daudzas lietas prasīs personīgu iesaistīšanos. Tie šajā zīmē dzimušie, kuriem patstāvība ir norma, nekādas grūtības neizjutīs. Grūti būs tiem, kuri raduši peldēt pa straumi. Ja viņi nemainīs savu attieksmi pret dzīvi, dzīve tos sāpīgi sodīs. Zvaigznes iesaka saglabāt stingrību rīcībā jau no paša gada sākuma.

Izlēmīgums palīdzēs Jaunavas zīmē dzimušajiem tikt galā ar pārbaudījumiem, kas Jaunavai sagatavoti bagātīgā daudzumā. Vislabāk izvēlēties viltīgu taktiku un izmantot notikumu gaitu savā labā. Zvaigznes ir Tavā pusē, lai gan tam grūti noticēt. It īpaši tad, kad šķiet, ka viss krīt ārā no rokām.

 

SVARI

Svaru panākumi un neveiksmes 2017. gadā pilnībā atkarīgas no viņiem pašiem. Liktenis piedāvās daudz iespēju uzlabot savu labklājību, tās tikai nedrīkst palaist garām. Ķeroties pie kāda projekta, tā īstenošanā jāiegulda visi spēki, izrādot izlēmību un patstāvību.

Praktiski visiem Svariem 2017. gadā zvaigznes dāvās iespēju pāriet jaunā personīgās attīstības līmenī. Īpaši tas attiecas uz šajā zīmē dzimušajiem stiprā dzimuma pārstāvjiem, kuri sastapsies ar nepieciešamību atrisināt kādas problēmas, turklāt veidi, kā to izdarīt, būs vairāki. Zvaigznes vēsta, ka Svariem būs pa spēkam tikt galā ar jebkuru problēmu, īpaši, ja gadījies ar to sastapties pirmo reizi.

 

SKORPIONS

2017. gadā daudzi Skorpioni nostāsies uz lielu pārmaiņu sliekšņa, pēc kurām viņi dalīs savu dzīvi posmos “pirms” un “pēc”. Lūzuma punkts viņu dzīvē būs jauna iepazīšanās – šis cilvēks aizraus Skorpionu sev līdzi uz jaunu pasauli.

Skorpions sajutīs pārmaiņu vēju, viņam gribēsies atstāt pagātnē vecos kolēģus, apnikušo darbu un ielaist tajā jaunumu kaleidoskopu, bet, lai būtu kopā ar dievināto cilvēku, viņš būs gatavs doties kaut uz pasaules malu, pametot ģimeni un draugus. Kāds iegūs jaunu darbu, kāds – jaunu mīlestību.

Pārmaiņas dzīvē spēcīgi ietekmēs šajā zīmē dzimušo skatījumu uz pasauli. Drosmīgākos rezultāts iepriecinās, bet kautrīgākos tāds pavērsiens dzīvē nobiedēs.

 

STRĒLNIEKS

Šajā zīmē dzimušajiem piemīt optimistisks raksturs un spēcīga enerģētika – tas ļaus ieraudzīt daudzas jaunas iespējas. Viņi spēs paskatīties uz jebkuru problēmu no malas, neļaujot tai nomākt savu dzīvespriecīgo garu, tāpēc arī risinājums nebūs ilgi jāgaida, bet nervi un laiks tiks ietaupīti.

Daudz laika Strēlnieks veltīs saskarsmei ar citiem cilvēkiem. Tā var būt jauna iepazīšanās vai senas attiecības, kas it kā atsāksies no jauna, citā līmenī.

Pastāv iespējamība savā ceļā atkal sastapt senu mīlestību, un radīsies vēlēšanās attiecības reanimēt. Kādam savukārt izdosies atjaunot senus lietišķus kontaktus.

Jebkurā gadījumā – zvaigznes ir Tavā pusē, Strēlniek!

 

MEŽĀZIS

Mežāžiem 2017. gads būs visai sarežģīts. Viņiem nāksies pārvarēt vienu šķērsli pēc otra. Tas, protams, būs nogurdinoši, tāpēc zvaigznes iesaka pareizi izvēlēties prioritātes.

Lai viss ritētu gludāk, vispirms tiec skaidrībā pats ar sevi – sevis pilnveidošana ir viens no atslēgas vārdiem. Jauniegūtais skatījums uz pasauli Tevi iepriecinās, redzēsi, kā viss apkārt Tev sāks mainīties. Problēmas vairs neizskatīsies tik globālas, un Mežāzis ieraudzīs šķietami pašu vienkāršāko lietu burvību.

Tāpat debesu spīdekļi pareģo problēmas saistībā ar Mežāža materiālistisko dabu. Šī Mežāža rakstura īpašība Gailim nav tīkama, tāpēc pastāv konflikta risks šajā aspektā.

 

ŪDENSVĪRS

2017. gads visos aspektos ir īsts Ūdensvīra gads. Tas tāpēc, ka šīs zīmes pārstāvji un gada valdnieks Gailis ir dvēseles radinieki. Abi ir radošas personības, kuras nevēlas uzņemties sarežģītus uzdevumus, bet labprāt izvairās no grūtībām. Viņu iemīļotā nodarbe – saskarsme ar cilvēkiem.

Turklāt apspriest abiem patīk ne jau kādus niekus, bet globālus jautājumus, piemēram, klimata pārmaiņas vai kara draudus. Tāpat viņiem visām bēdām ir viena recepte – personīgā izaugsme un savu talantu īstenošana. Lai cik dīvaini būtu, viņiem ir taisnība, vēsta zvaigznes. Tā kā mēs atrodamies uz Ūdensvīra laikmeta sliekšņa, šīs zīmes pārstāvjiem būs milzum daudz izdevību nodemonstrēt savu spriedumu pareizību.

 

ZIVIS

2017. gads kļūs par zīmīgu posmu Zivju zīmē dzimušo dzīvē. Pirmkārt, tāpēc ka viņu dzīvē beigsies stagnācijas periods, kas ildzis jau gandrīz desmit gadus. Viņi it kā modīsies no dziļa miega, nopurinās bezdarbības pinekļus un sajutīs neiedomājamu enerģijas pieplūdumu. Karjerā iespējams milzu lēciens. Tieši šī joma visvairāk cietusi no šajā zīmē dzimušo bezdarbības posma.

Zivīm būs pa spēkam īstenot projektus, par kādu īstenošanu viņi agrāk pat nesapņoja. Zivju zīmes enerģētikai būs augšupejošs raksturs. Kā tukšs trauks viņi pastāvīgi piepildīsies ar jauniem spēkiem. Un tas nepaliks nepamanīts!

la.lv

Leave a Comment