Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Strēlnieks

Strēlnieks 2019. gadā bieži vien var nokļūt sarežģītās dzīves situācijās. Šajos divpadsmit mēnešos plāni var sabrukt ļoti strauji.

No otras puses, šogad būs diezgan veiksmīgi jauni sākumi, kā arī vērienīgāko uzdevumu īstenošana. Galvenais ir laika gaitā aprēķināt kļūmju iespējamību, kā arī noteikt sev iespējamos uzdevumus. Strēlniekam patīk rīkoties balsoties uz iedvesmas, bet 2019. gadā tas var viņiem maksāt veiksmi. Veselais saprāts un citu padoms ir divi panākumu noslēpumi darbā un mīlestībā.

Lasi arī: 5 no visbīstamākajām dienām 2018. gada novembrī

Mežāzis

Mežāžiem veiksies ar  visromantiskākajām un mīlošajākajām zodiaka zīmēm. Astrologi iesaka tuvināties tiem, no kuriem nāk mīlestība, siltums un labestība. Neatstumiet cilvēkus tikai jūsu šaubu un principu dēļ. Ir nepieciešams dot iespēju visiem, kas to prasa. Pastāv iespēja, ka cilvēki, kuri agrāk nav spējuši veidot spēcīgu mīlestību vai draudzību, atgriezīsies Mežāžu dzīvē.

2019. gadā ir vēlams uzraudzīt veselību, izvairīties no alkohola un taukainas pārtikas. Mežāžiem būs nepieciešams daudz enerģijas, lai atbrīvotos no sliktiem ieradumiem, bet smagā darba rezultāts atmaksāsies pilnībā.

Ūdensvīrs

Šiem zodiaka pārstāvjiem, šis laiks būs harmonijas un veiksmes laiks. Ūdensvīriem būs nepieciešama palīdzība no ārpuses, mīļoto personu atbalsts. Tas ir lielisks laiks finanšu aktivitātēm, kā arī jaunu ienākumu avotu atrašanai. Šajā sakarā Ūdensvīram nāks palīgā viņu radošā domāšana.

Personīgā dzīvē Visums arī sola harmoniju un daudz pozitīvu. Šogad jūs varat droši plānot bērna piedzimšanu, kāzas. Vientuļajiem Ūdensvīriem būs daudz iespēju satikties ar cilvēku, kurā jūs varat iemīlēties bez domāšanas. Otrās puses meklēšana būs visveiksmīgākā beigās un pašā gada sākumā.

Lasi arī: Kāpēc mēs jūtamies tā, it kā būtu iestrēguši dzīvē

Zivis

Gads sola Zivīm ir labas izredzes visās dzīves jomās, bet ir vēlams atbrīvoties no impulsivitātes un savtīguma. Ja Zivis dalās panākumos, kā arī parāda sirsnību un pateicību, tad viņu dzīve var ievērojami mainīties uz labāko pusi līdz ziemas beigām.

Apkārtējie cilvēki var būt aizdomīgāki pret Zivīm un viņu idejām, tāpēc viņiem būs jāapgūst izturība un jāiegūst pārliecības dāvana. Astrologi iesaka Zivīm izpētīt cilvēka pozitīvas un negatīvas enerģijas pazīmes, lai savlaicīgi izslēgtu no tuvākajiem kontaktu lokiem negatīvas personības.

Avots: dailyhoro

Leave a Comment