5 no visbīstamākajām dienām 2018. gada novembrī

Papildus dienām, kad veiksme mums ir vistuvāk, ir arī jāatceras tās dienas, kurās mums tiek atņemta Fortuna. Tas palīdzēs jums pareizi plānot, izvairīties no vilšanās un izvairīties no neveiksmes.

Uzmundrināt sevi grūtos periodos ir reāli, ja jūs atcerieties par pieciem noderīgiem veidiem, kā atgūt spēku. Dvēseles stāvoklis ir pirmais, par ko jums jāuztraucas, kad zvaigznes, planētas vai Mēness ir noskaņots pret jums.

6. novembris – Saules un Neptūna trigons

Saules un Neptūna trigons padarīs daudzus slinkus un neaktīvus. Uguns cilvēki var izdzist gandrīz pilnīgi. Šī iemesla dēļ, kādam var šķist, ka esat viņu pārstājuši mīlēt, cienīt un novērtēt. Daudziem cilvēkiem izzūd vēlme virzīties uz priekšu, strādāt vai sazināties. Viņš vēlas palikt vientulībā un pārtraukt kontaktus. Šāda sajūta ir slikta attiecībām, draudzībai un produktivitātei.

Lasi arī: Mīlestības horoskops 2018. gada novembrim – būs nopietni jādomā par problēmām personīgajā dzīvē!

Žēlums un žēlsirdība ir vissliktākie ienaidnieki katram no mums 6.novembrī. Pat vissvarīgākās lietas vēlēsieties atlikt un pārvietot. To nedrīkst darīt, jo Saule un Neptūns tev liegs veiksmi tajā pašā brīdī. Šīs dienas problēma ir tā, ka cilvēkiem būs daudz vienkāršāk sasniegt savus mērķus nekā parasti, taču tikai daži to varēs saprast. Tā būs ļoti sarežģīta diena, kas ir bīstama ar divējādu dabu.

11. novembris – Saules un Plutona sekstils

Vēl viens Saules aspekts ir bīstams novembra pirmajā pusē. Mēs runājam par sekstilu ar vistiešāko Saules sistēmas objektu – Plutonu. Parasti šis aspekts ir pozitīvs, bet 11.novembrī tas būs pilnīgi negatīvs. Iemesls ir Saules klātbūtne Skorpiona zīmē. Speciālisti atzīmē, ka cilvēki šajā dienā kļūs ļoti neuzticami un vējaini. Tas ievērojami ietekmēs spēju strādāt kopā, meklēt mīlestību un draudzību.

Lasi arī: Finanšu horoskops 2018. gada novembrim – būs jāpieliek gribasspēks, lai pārvarētu likstas!

11. novembrī pareiza plānošana var pasargāt no apjukuma. Astrologi iesaka neiesaistīties piedzīvojumos, neaizņemties naudu. Šajā svētdienā labāk ir vienkārši atpūsties, aizmirstot par biznesu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment