Horoskops 2019. gadam, katrai Zodiaka zīmei – vajadzēs paļauties uz loģiku un saviem instinktiem!

Lauva

Lauvas, gada sākumā un beigās var droši plānot savu atvaļinājumu, ceļot. 2019. gada vidū būs vispiemērotākais laiks darbam. Runa iet par pavasara beigām, vasaru un rudens sākumu. Šo uguns zīmes pārstāvju produktivitāte būs gandrīz maksimāli iespējama. Šajos periodos ir ieteicams pieņemt vissvarīgākos lēmumus, tērēt naudu mājas uzlabošanai un nomainīt tēlu. Var būt īslaicīgi pasliktināties Vese***a un rasties melnā strīpa.

Gada vidū planētas un zvaigznes padarīs Lauvas harizmātiskākus, tādējādi padarot jaunas iepazīšanās vieglākas. Lauvu pārliecība būs magnēts pretējā dzimuma piesaistei un iemesls, lai sāktu konkurēt ar kolēģiem un partneriem. Astrologi iesaka Lauvām piesargāties no nepamatotiem lēmumiem un impulsivitātes, strādājot ar nepazīstamiem cilvēkiem.

Lasi arī: Kā pirms ziemas mainīt dzīvi: 7 lietas, kas jādara 2018. gada novembrī

Jaunava

Finanšu jomā, zemes zīmes pārstāvjus gaida vislielākais progress. Galvenais ir neaizmirst par saviem mērķiem, bet arī spēt atpūsties pareizi un savlaicīgi.

Astrologi nenosaka ievērojamas izmaiņas mīlestības sfērā. Ir ieteicams izvairīties no publiskiem strīdiem, jo ​​īpaši ar tuviem cilvēkiem. Tas var iznīcināt mīlestību.

Svari

Zvaigznes un planētas radīs situācijas, ka 2019. gadā Svariem būs vairāk jāpaļaujas uz sesto sajūtu. Ir ieteicams attīstīt intuīciju, jo no tās daudz būs atkarīgs. Arī astrologi iesaka iesaistīties intelektuālajā darbā, biežāk būt svaigā gaisā, apmeklēt jaunas vietas.

Finanšu jomā gada vidū var iestāties klusums. Pirmajos mēnešos jūs varat droši veikt vissvarīgākās un dārgas iegādes, un gada beigās jūs varat ieguldīt savā attīstībā. Fiziskā aktivitāte būs arī ļoti noderīga, tāpēc pēc krīzes ir ieteicams iegādāties sporta zāles abonementu.

Lasi arī: Kāds akmens talismans jums ir piemērots saskaņā ar jūsu horoskopu

Skorpions

Negatīvas domas Skorpionos būs ļoti bīstamas 2019. gadā. Par viņiem panaceja būs maksimālā nodarbinātība. Atbrīvoties no negatīvām emocijām palīdzēs sports, vaļasprieki un darbs.

Pavasaris un vasara ir labvēlīgi ceļošanai, jaunu sajūtu meklēšanai, situācijas maiņai. Gada sākumā jūs varat droši uzsākt jaunus projektus, sākt remontu vai pārvietoties. Rudens beigās uzmanība jāpievērš tam, lai nodrošinātu, ka decembrī pret vadību un ģimeni nav parādu un neizpildītu solījumu.

Turpini lasīt nākošajā lapā…

Leave a Comment