Horoskops 2023. gada 12. jūlijam: svarīgi aizstāvēt savus uzskatus, lai gūtu panākumus

Auns

Šodien var rasties neparedzēti izdevumi, no kuriem nevar izvairīties. Tas var būt steidzams automašīnas remonts, sadzīves tehnika vai steidzama vizīte pie zobārsta. Un līdz dienas beigām atnāks informācija, kas liks pārdomāt savu viedokli kādā svarīgā jautājumā.

Vērsis

Trešdien Vērsim vajadzēs aizstāvēt savas intereses. Neļaujiet sev padoties, nepakļaujieties kāda cita gribai, skaidri nosakiet robežas un dariet tikai tā, kā uzskatāt par pareizu. Nebaidieties aizvainot pretinieku, viņš pats saprot, ka viņam nav pilnīga taisnība, cenšoties jūs “saliekt”.

Lasi arī: Ko uzdāvināt dzimšanas dienā: ideālas dāvanas saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Dvīņi

Ja jums nepieciešama palīdzība, nevilcinieties to lūgt. Ļoti ilgi nodarbosimies ar lietām, darot tās vienatnē, un pārpūle neatstās labāko iespaidu uz tavu pašsajūtu. Ja visu darbu uzliksi uz saviem pleciem, nedēļas beigās noteikti jutīsies noguris.

Vēzis

Trešdien pēc iespējas retāk krīt acīs varas iestādēm un cilvēkiem, kuri var tev “uzkārt” biznesu un saistības. Tagad jums jākoncentrējas uz saviem uzdevumiem, bet ne pārāk dedzīgi – jūsu resursi nav neierobežoti, neaizmirstiet par atpūtu.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment