Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Sākas jauna nedēļa, kas nozīmē, ka mainīsies patrona numurs. Numeroloģijas speciālisti pastāstīja, kāds būs šis cipars, kā tas ietekmēs mūsu veiksmi un garastāvokli, kā arī sniedza noderīgus padomus problēmu pārvarēšanai.

Šo septiņu dienu laikā daudzi no mums varēs atraisīt miega potenciālu sevī . Tas nebūs viegls uzdevums, taču Visums mums palīdzēs ar to tikt galā. Rezultātā iegūsi iespēju kļūt laimīgākam, veiksmīgākam un kopumā veiksmīgākam. Šis būs lielisks laiks, lai mēģinātu kļūt labākam. Tev veiksies, ja neieklausīsies skeptiķu un vaimanātāju viedokļos.

Numeroloģiskais aprēķins nākamajai nedēļai

Vispirms mums ir jāveic parastie aprēķini – jāsaskaita visi šīs nedēļas datumu skaitļi un pēc tam jāpievieno tiem jūlija kārtas numurs – tas ir, 7. Tā mēs uzzinām patrona numurs. Lūk, kas notiek:

(10+11+12+13+14+15+16)+7=98. 9+8=17. 1+7=8.

Lasi arī: Merkurs Lauvā no 2023. gada 11. jūlija līdz 27. jūlijam: labākie padomi zvaigžņu zīmju pārstāvjiem, lai nezaudētu veiksmi

Lasi arī: Merkura un Plutona opozīcija 2023. gada 10. jūlijs: šīs varas dienas galvenās iezīmes

Astoņi ir pie stūres, kas nozīmē, ka finanšu plūsmas būs jaudīgākas nekā parasti. Šis fakts labi saskan ar  Merkura pastiprināto enerģiju . Izrādās, ka pilnīgi viss liecina par to, ka šajās septiņās dienās ir jāstrādā vairāk, jāiesaistās piespiedu pirkumos, jāveicina bizness, jāpilda pienākumi, jāatmaksā parādi. Astoņas mīlestības, kad cilvēki rūpējas par savu labklājību.

Šī būs nedēļa, kurā svarīgas finanšu lietas nevarēs nolikt malā. Uzmanieties no toksiskiem cilvēkiem un manipulatoriem. Zelta drudža dēļ daudzi cilvēki par prioritāti piešķirs finansiālus panākumus, nevis draudzību, veselo saprātu, laipnību un visu pārējo.

Numeroloģijas padomi nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam

Šo septiņu dienu laikā mūsu intuīcija saasināsies, īpaši darba un finanšu jomā. Ir vērts pateikt paldies Astoņiem. Gudrākie cilvēki būs visveiksmīgākie. Ļoti iespaidojamiem cilvēkiem numerologi iesaka pakļaut savas jūtas un neuztvert visu notiekošo ar naidīgumu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment