Horoskops 2023. gada 13. jūlijam: turiet savus plānus pie sevis

Lauva

Šodien tev jābūt īpaši uzmanīgam attiecībā uz to, ko saki citiem. Pastāv liels risks par daudz izpludināt un izpaust ne tikai savu, bet arī svešu noslēpumu. Un arī esiet piesardzīgs ar svešiniekiem – zvaigznes brīdina par lielu risku tikt iesaistītam kaut kādā krāpniecībā.

Jaunava

Šodien jāpaveic daudz rutīnas, garlaicīgu darbu. Tas var izsist jūs no līdzsvara, taču mēģiniet nesakaitināt. Jo aktīvāk ķersies pie lietas, jo ātrāk tiksi ar tām galā.

Svari

Rūpējieties par savu veselību, nepārpūlieties, un, ja jūtaties slikti, mēģiniet pēc iespējas ātrāk visu atslēgt un labi atpūsties. Un arī šodien ir vērts izvairīties no pārpildītām vietām, pastāv liels risks saslimt ar vīrusu infekciju.

Skorpions

Šodien tev labāk ir atzīt, ka ne tikai tev ir taisnība, un ieklausīties citu viedokļos. Turklāt jūs zināt situāciju, kas tiks apspriesta tikai no vienas puses, un jums joprojām nav pietiekami daudz informācijas, lai izdarītu pareizos secinājumus.

Strēlnieks

Jo aktīvāks būsi nedēļas beigās, jo lielākas izredzes uz veiksmīgu iznākumu. Esi sabiedrisks, esi gudrs, kad rodas neparedzēti šķēršļi. Un, ja saprotat, ka pats to nevarat izdarīt, nevilcinieties lūgt palīdzību.

Lasi arī: Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lasi arī: Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

 Mežāzis

Atbrīvojiet savu aizsardzības pozīciju – neviens jums neuzbruks. Un jūsu uzrunā izteiktā kritika ir diezgan pamatota un konstruktīva. Tāpēc paslēpiet ērkšķus, apsveriet teikto un izdariet pareizos secinājumus.

Ūdensvīrs

Nedēļas otrā puse paies ar spēcīgu radošo impulsu – burtiski sprauksies ar idejām. Centies no tā gūt maksimālu labumu, neaizkavē ideju īstenošanu.

Zivis

Gaidiet ienesīgus biznesa piedāvājumus. Pat ja no pirmā acu uzmetiena tie jums šķiet ne pārāk veiksmīgi, nesteidzieties atteikt. Pavadiet vakaru kopā ar ģimeni, un, ja dzīvojat prom no radiem, dariet mājsaimniecības darbus – to ir daudz.

Leave a Comment