Cilvēka raksturs saskaņā ar zvaigžņu zīmi

Kāpēc zvaigznāji ietekmē personības veidošanos? Uzziniet, vai cilvēks var mainīt savu likteni un kā to izdarīt. Speciālisti uzskata, ka Zvaigžņu zīmes var izmantot vispārējam personisko īpašību novērtējumam. Šis viedoklis ir balstīts uz vairākiem pētījumiem, kas atklājuši modeli starp cilvēku grupām, kas dzimušas noteiktu zvaigznāju aizgādībā.

Auns

Auns atver Zvaigžņu apli, un tajos ietilpst visi cilvēki, kuri dzimuši laika posmā no 21. marta līdz 19. aprīlim. Visbiežāk viņiem piemīt tādas rakstura iezīmes kā draudzīgums un atklātība, bet, ja viņi ir aizvainoti, viņi ilgi atcerēsies pāridarītāju un viņa vārdus.

Tomēr atriebīgie Auni drīzāk ir izņēmums no noteikuma, nevis šīs Zīmes pārstāvju raksturīga iezīme. Dažreiz dusmu lēkmē viņi spēj apsolīt visdažādākos sodus (un, viņuprāt, pat visbriesmīgākos), bet pēc tam atraujas no aktuālākām lietām un pilnībā aizmirst par izrēķināšanās plāniem. Turklāt viņiem ir pietiekami daudz humora izjūtas, lai pasmieties par pašreizējo situāciju.

Kad Auns ir labā noskaņojumā, ir grūti atrast patīkamāku kompanjonu. Ja viņi saņems ielūgumu uz svētkiem, viņi centīsies pasniegt ne tikai skaistu, bet arī noderīgu dāvanu. Kas attiecas uz finansēm, tad par neplānotiem izdevumiem viņi neaizraujas, lai gan nepieciešamības gadījumā ar naudu spēj palīdzēt kaimiņam. Bieži vien gūst panākumus biznesā. Auna daba padara dzīvi kopā ar viņiem grūtu, bet ļoti aizraujošu. Tāpēc viņi reti tiek atstāti vieni.

Vērsis

Zvaigžņu eksperti uzskata, ka Vērsis (20.04-20.05) ir cilvēki, kuru raksturu ir grūti iedzīt vispārpieņemtajos rāmjos. Pat vispieticīgākais šīs Zīmes pārstāvis dziļi savā dvēselē saglabā pārliecību par savu neatzīto ģēniju, un, tiklīdz viņam tiks dota iespēja, viņš parādīs visas savas izcilās īpašības.

Vērši spēj iesākt valdzinoši jebkurā vecumā, ja situācija izrādīsies labvēlīga, un tuvie cilvēki atbalstīs un sapratīs, ka neuzmanību pret viņiem izraisa tieksme pēc jauna mērķa. Kopumā ir ļoti problemātiski apturēt Vērsi, ja viņš jau ir nolēmis iet uz pēdējo – un neatkarīgi no tā: biznesā vai personīgajā dzīvē. Lai šīs zīmes pārstāvis nogrieztos no ceļa, būs nepieciešami patiešām labi iemesli.

Par laimi citiem, Vērsim ik pa laikam rodas vēlme uzklausīt  noderīgus padomus . Šādos brīžos viņi ir pārsteidzoši mierīgi, un šķiet, ka pēc sarunas uzreiz darīs tā, kā saka sarunu biedrs. Patiesībā Vērsis, ja viņš nolemj uzņemties kādus pasākumus, tad tikai pēc paša vēlēšanās. Un gatavību dialogam var aizstāt ar spītības periodu, kas raksturīgs šīs Zīmes debesu patronam.

Lasi arī: Nedēļas zvaigžņu prognoze sievietēm no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai neiekļūtu neveiksmēs, nāksies pabeigt iesākto steidzami

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: neuzņemieties vairāk kā varat izdarīt!

Lasi arī: Finanšu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: lai gūtu panākumus būs jāstrādā smagi!

Dvīņi

Parasti Dvīņi (dzimuši no 21. maija līdz 21. jūlijam) tiek uzskatīti par apdāvinātu dabu. Viņi spēj pareizi veidot attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem un sasniegt iecerēto. Vienīgais, no kā jāizvairās saskarsmē ar Dvīņiem, ir skarba kritika. Viņiem ļoti nepatīk, ja viņu darbības sāk detalizēti un pat publiski analizēt. Šādas darbības viņi uztver kā apvainojumu. Tāpēc, runājot ar šīs zīmes pārstāvjiem, labāk savas pretenzijas izteikt elegantākā formā.

Dvīņi ir divējāda zīme, un pēc būtības viņi var ļoti prasmīgi iet līdzi plūsmai, piekļaujoties vienai vai otrai pusei. Īpaši vērtīga šāda dāvana kļūst biznesa veikšanai, kad Dvīņi ar katru no kolēģiem var vienoties abpusēji izdevīgi.

Personīgajā dzīvē Dvīņi mēdz parādīt savu raksturu galvenokārt no pozitīvās puses. Viņi nav vardarbīgu un privātu konfliktu piekritēji, taču viņi arī zina, kā nepieciešamības gadījumā pastāvēt par sevi. Visprātīgākais ir veidot ar viņiem dialogu un zināt, ko viņi šobrīd vēlas. Šajā gadījumā dzīve Dvīņos kļūst kā ideāls – viņi būs uzticīgi, pieklājīgi, sirsnīgi un izpalīdzīgi.

Vēzis

Daudzi no Vēža zīmē dzimušajiem (22.06.-22.07.) pēc būtības ir diezgan mierīgi un nosvērti cilvēki, kuri pat mūsdienu trakulīgajā dzīves ritmā atrod laiku apstāties, atpūsties un paskatīties apkārt. Tas viņiem palīdz labāk saprast, kas notiek apkārt, un kādi ir apkārtējo cilvēku patiesie nodomi. Tāpēc Vēži bauda “gaišreģu” slavu, taču šī dāvana tiek atvērta tikai noteiktos apstākļos.

Tas ir jāsaprot šādi. Ja Vēzis nopietni nodarbojas ar ezotērisko un psiholoģisko zinātņu izpēti, tad viņš varēs sasniegt labus rezultātus un pārsteigt visus ar saviem talantiem. Pretējā gadījumā viņam paliks tikai intuīcijas zibšņi, kas, neskatoties uz to, nemaz nebūs lieki. Galu galā dzīvē viņam ir jāpārvar daudzi šķēršļi.

Personīgās attiecībās ar pretējo dzimumu Vēzis var ieņemt nogaidošu attieksmi un pacietīgi vērot notikumu attīstību. Parasti Vēži ir pārliecināti, ka viņi ir labāki par citiem. Tāpēc liktenis viņiem dos dāvanu, un kaislības objekts viņus novērtēs. Gadījumā, ja kāds nolems sacensties un šīs zīmes pārstāvjiem atņemt vēlamo laupījumu, viņam galu galā nāksies to nožēlot. Vēzis var izdomāt labu veidu, kā atriebties.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment