Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Parastā Zvaigžņu zīme ir Saules pozīcija dzimšanas brīdī. Papildus tam ir ļoti svarīgi zināt Merkura stāvokli mūsu dzimšanas brīdī. Šī Zīme daudz pastāstīs par to, kādas ir mūsu iespējas komunikācijas jomā.

Merkura enerģija  ir daudzveidīga, tā ietekmē informācijas un finanšu plūsmas. Taču cilvēka sabiedriskums un spēja atrast kopīgu valodu ar citiem ir svarīgākais, ko šī planēta var regulēt. Tās ietekme ir atkarīga no tā, kurā zvaigžņu mājā tas atradās cilvēka dzimšanas brīdī. Par to tiks runāts tālāk.

Auns

Ja jūsu dzimšanas brīdī Merkurs atradās zvaigžņu pirmajā mājā, tad tas nozīmē, ka lietišķā komunikācija jums ir visvieglākā. Tu esi atturīgs, piesardzīgs un īstajā brīdī vari pieiet domstarpību risinājumam ar vēsu prātu. Tas ir ļoti svarīgi mūsdienu realitātē.

Vērsis

Planēta šajā zīmē ir radoša. Tas palīdz sazināties ar auditoriju. Ja cilvēks ir dzimis Merkura uzturēšanās laikā Vērsī, tad viņam ir lemts kļūt par runātāju, skolotāju. Tas dod spēku, enerģiju un harizmu un liek citiem rūpīgāk tevī ieklausīties.

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kas kļūst par savas laipnības upuriem

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 10. līdz 16. jūlijam: neļaujieties slinkumam, tad fortuna jums smaidīs!

Dvīņi

Ir ļoti labi, ja jūsu dzimšanas brīdī planēta atradās šajā zvaigžņu mājā. Visticamāk, jums būs ļoti viegli izveidot jaunas paziņas, atstāt uz cilvēkiem vislabāko pirmo iespaidu un slēgt darījumus. Jūs esat daiļrunīgs un varat likt cilvēkam iemīlēties sevī, vienkārši runājot ar viņu.

Vēzis

Merkurs ceturtajā mājā ir komunikācijas problēmu vēstnesis. Visticamāk, cilvēki jūs slikti saprot, un jūs slikti saprotat cilvēkus. Arī līdzīga planētas pozīcija padara jūs ātri noskaņotu un negatīvu. Biežāk vajag paskatīties uz sevi un nebaidīties atvainoties par barbu.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment