Horoskops 2023. gada 15. jūlijam: pārbaudiet sniegto informāciju, neviss būs tik jauki kā gribētos!

Lauva

Sestdien tu vari nepiekrist kādam no sava tuvākā loka. Nemēģiniet par katru cenu pierādīt savu lietu un uzspiest pretiniekam noteiktu viedokli – tas beigsies ar skandālu. Vienkārši izsakiet savu viedokli un ļaujiet cilvēkam pašam izlemt.

Jaunava

Sestdien veiksmīgi veiksies jebkuri radoši pasākumi. Ja kādu interesantu ideju lolot jau ilgu laiku, ir pienācis laiks spert pirmos soļus tās īstenošanas virzienā. Un vakaru vajadzētu veltīt saziņai ar mīļoto, radiem vai draugiem.

Svari

Neriskējiet ar naudu, pretējā gadījumā jūs zaudēsiet pienācīgu summu. Zvaigznes brīdina jūs tuvākajās dienās neinvestēt jaunos projektos, investēt dažādās organizācijās, kas vairāk atgādina “piramīdas” utt. Un arī šodien nevajadzētu aizdot naudu pat tuviem draugiem – atrodi pārliecinošu atteikuma iemeslu.

Skorpions

Nedēļas beigās Skorpioniem būs kāre pēc pārmaiņām – viņi vēlēsies mainīt darbu, dzīvesvietu un pat, iespējams, ģimenes stāvokli. Taču nevajag steigties kaut ko kardināli mainīt, liktenīgu lēmumu pieņemšanas brīdis šobrīd nav piemērotākais.

Strēlnieks

Labvēlīga diena remontdarbu uzsākšanai, jaunu mēbeļu un tehnikas iegādei. Tas arī neliedz jums domāt par sava garderobes atjaunināšanu. Taču koncentrējies ne tikai uz modes tendencēm un pārdevēju padomiem. Pērciet to, kas jums ir piemērots, pat ja izvēlētā prece nav “mode”. Galvenais, lai tev tas patīk, esi ērti un uzsver tikai sava izskata cieņu.

Lasi arī: Jūsu Merkura zīme dzimšanas brīdī: kā tā ietekmē komunikācijas un finanšu sfēru

Lasi arī: 15 gudri citāti no Markusa Aurēlija, kas jūs pārsteigs ar savu dziļumu

Mežāzis

Maz ticams, ka romantiskas iepazīšanās šajā periodā izvērtīsies par spēcīgām, ilgstošām attiecībām. Un sākt īslaicīgu romānu vai nē, izlemiet pats. Ģimenes Mežāža zvaigznēm ieteicams pievērst uzmanību otrajai pusītei, nesen esat attālinājušies viens no otra, un pienācis laiks to labot.

Ūdensvīrs

Ja lietas neizdodas tā, kā jūs vēlētos, meklējiet iemeslu sevī. Varbūt jūs neizrādījāt pietiekamu degsmi vai, gluži pretēji, jūs sasteidzāt lietas pārāk ātri. Nav vērts meklēt vainīgo starp citiem, visa atbildība gulstas tikai uz jums.

Zivis

Atteikties no spontāniem pirkumiem un nepārdomātiem tēriņiem, jebkuri pirkumi šodien būs neveiksmīgi. Turklāt neplānoti izdevumi stipri satricinās tavu finansiālo situāciju, un nāksies pāriet taupības režīmā.

Leave a Comment