Horoskops 2023. gada 16. maijam

Lauva

Pievērs uzmanību savai Vese***ai – kaites liecina, ka pārāk maz rūpējies par sevi. Atpūtieties, ievelciet elpu un, ja nepieciešams, apmeklējiet ārstu. Stāvokļa pasliktināšanās var jūs uz ilgu laiku satraukt, tāpēc nenovērtējiet situāciju līdz galējībai.

Jaunava

Zvaigznēm ieteicams veltīt laiku seniem draugiem – aiciniet ciemos vai sarunājiet tikšanos neitrālā teritorijā. Komunikācija būs ne tikai patīkama, bet arī ārkārtīgi noderīga. Kāds no draugiem padalīsies ar svarīgu informāciju vai sniegs ļoti praktiskus padomus.

Svari

Šodien tev vajadzēs pārvarēt slinkumu un ķerties pie lietas, kas liek vairs nekavēties. Lai arī kā gribētos jaukties, ķerieties pie neatliekamu jautājumu risināšanas, pretējā gadījumā situācija tikai pasliktināsies.

Skorpions

Centieties pēc iespējas mierīgāk reaģēt uz nesaskaņām ar mājsaimniecībām un mīļajiem. Konflikti un izrēķināšanās uz ilgu laiku sabojās garastāvokli un atņems spēju domāt prātīgi, skaidri un konstruktīvi.

Strēlnieks

Šodien, iespējams, romantiska iepazīšanās. Bet neuztveriet to pārāk nopietni, nelolojiet veltas cerības un neplānojiet tālejošus plānus. Visticamāk, attiecības netiks tālāk par viegla flirta stadiju.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Mežāzis

Ja jūs saskaraties ar skarbu kritiku no kāda kolēģa vai paziņas, neuztveriet to pārāk nopietni un neiesaistieties konfliktā. Persona, kas ar jums runāja, to izdarīja slikta garastāvokļa iespaidā, un nepatīkamiem vārdiem ir maz sakara ar viņa patieso attieksmi pret jums. Vienkārši atgādiniet viņam, lai viņš nesaka visu, kas ienāk prātā.

Ūdensvīrs

Šodien jūsu intuīcija un ieskats ir vislabākajā veidā. Mēģiniet šajā dienā risināt problēmas, kurām nepieciešamas tieši šīs īpašības. Otrdiena piemērota sarunām, lietišķām un personiskām tikšanām un finanšu darījumiem.

Zivis

Neuzticieties nejaušiem un nepazīstamiem cilvēkiem, viņi nav tādi, par kuriem viņi saka. Astrologi brīdina par lielu risku kļūt par maldināšanas un krāpšanas upuri. Un esi uzmanīgs ar iepazīšanos internetā – nepiekrīti randiņam pēc 1-2 dienu ilgas sarakstes un ignorē lūgumus atsūtīt “tiesas” fotogrāfijas, pretējā gadījumā tās drīzumā varat atrast publiskajā telpā.

Leave a Comment