Horoskops 2023. gada 16. maijam

Auns

Auna personīgajā dzīvē šodien paredzētas patīkamas pārmaiņas. Vientuļos zīmes pārstāvjus sagaida patīkama, daudzsološa iepazīšanās. Un attiecībās esošajiem tiek dota iespēja atrisināt uzkrātās problēmas, noskaidrot visus pārpratumus un panākt sapratni ar otro pusīti.

Vērsis

Šodien vairāk nekā jebkad agrāk jāseko runai! Glabājiet sev līdzi kategoriskus spriedumus un objektīvus vērtējumus. Ja jūs aizvainojat kādu sev apkārt, tas draud izvērsties nopietnā, ilgstošā konfliktā.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – dodieties pa zelta vidusceļu uz mērķi

Dvīņi

Diena ir nelabvēlīga, lai apmeklētu vietas ar lielu cilvēku pūli. Zvaigznes brīdina par lielu konflikta risku ar svešiniekiem, kuri ir vairāk nekā agresīvi. Mēģiniet pavadīt otrdienu mājās, vienatnē vai tuvu draugu vai radu kompānijā. Un, ja jums joprojām ir jāapmeklē kāda publiska vieta, mēģiniet neiesaistīties sarunās ar citiem.

Vēzis

Laba diena auglīgam darbam. Nevilcinieties, risiniet tos tūlīt. Un, ja jau sen vēlies realizēt kādu ideju, sāc! Jūs ilgi domājāt, ir pienācis laiks rīkoties.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment