Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam

Tas ir ļoti labvēlīgs laiks. Zvaigžņu eksperti pastāstīja, kas tevi un mani sagaida šonedēļ, kāpēc būsim spēka un veiksmes pilni, kā arī deva padomus, kurā virzienā virzīt katras zīmes enerģiju.

Ir pienācis laiks noņemt aizsargājošos amuletus un iegūt akmeņus-talismanus, lai gūtu panākumus . Pienāk brīdis, kad jāizkāpj no komforta zonas un jārīkojas, jo no pirmdienas Merkurs vairs nebūs retrogrāds, Jupiters kļūs spēcīgāks otrdien, 16. maijā, un beigās pozitīvo planētu skaitam pievienosies Marss Lauvā. nedēļas. Šis ir ļoti, ļoti labvēlīgs laiks, kurā sēdēt dīkstāvē ir līdzvērtīgi zaudējumiem. Mēģiniet cīnīties ar slinkumu ar jebkādiem līdzekļiem. Rīkojieties un esiet aktīvs.

Auns

Aunam ir jāizvairās no satraukuma, vairāk jādara savas iecienītākās lietas un jāstrādā. Jebkurā dzīves situācijā ir svarīgi saglabāt mieru. Šis ir laiks, kad var un pat vajag pieņemt svarīgus dzīves lēmumus. Vai nu Auni rīkosies un pārvarēs savas bailes, vai arī viņiem būs jāpaliek malā. Tur neko nevar darīt, jo planētas ir sakārtotas tā. Šis ir viņu laiks, kas ir piepildīts ar dažāda veida iespējām. Aunam ir vajadzīga mērķtiecība un vēlme mainīt savu dzīvi. Nakts gaismekļi noteikti vēlēsies viņiem šajā jautājumā palīdzēt, dodot stimulu un motivāciju.

Vērsis

Vērsim nedēļas sākumā vispirms jācenšas radīt labvēlīgu atmosfēru mājā. Ir ļoti svarīgi sagatavot sevi un savas mājas Merkura un Jupitera nostiprināšanai. Nedēļas beigās Vēršus sagaida ļoti laba nedēļas nogale uz spēcīgā Marsa fona. Esiet vairāk drosmes, kas noder jauniem sākumiem, romantiskiem randiņiem. Vari pieņemt svarīgus lēmumus, risināt sarežģītas problēmas darbā un biznesā. Arī šonedēļ vari iesaistīties apmācībās, iegūstot jaunas zināšanas un pārbaudot tās praksē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze sievietēm nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – gatavojieties spēku pieplūdumam

Dvīņi

Neskatoties uz nakts patronu pozitīvās enerģijas klātbūtni, Dvīņi savā ceļā joprojām var sastapt nepatīkamus cilvēkus, taču šīs zīmes pārstāvju enerģija ātri atjaunosies, pateicoties Merkūram un Venērai. Vissvarīgākais ir ilgstoši neuzkavēties blakus nepatīkamiem cilvēkiem. Pirms sākt komunicēt ar kādu jaunu cilvēku, labāk vispirms pārbaudīt zemi, paskatīties uz cilvēku tuvāk, lai izprastu viņa enerģiju un psiholoģiju. Darbā un lietās Dvīņiem ļoti veiksies, kas ir diezgan labi, jo strādājot viņi nepievērsīs uzmanību problēmām.

Vēzis

Protams, lielākā daļa no jums zina, ka TV kaitē cilvēka enerģijai. Šonedēļ Vēžiem mazāk jāskatās “kastē”, jālasa ziņas sociālajos tīklos un internetā kopumā. Zvaigžņu eksperti iesaka kļūt aktīvākiem visās jomās un strādāt pie sevis, lai atbrīvotos no negatīviem ieradumiem un emocijām. Zvaigznes un planētas palīdzēs Vēžiem kļūt par sevis labāko versiju un nedēļas pirmajās dienās sasniegt izcilus rezultātus šajā jomā. Pārliecība līs pāri malai, parādīsies dzīves mīlestība. Vēžiem apkārtējo rīcība šķitīs iracionāla, taču tā nav ilūzija – cilvēki tiešām var rīkoties ārpus rāmjiem un neprognozējami.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment