Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 15. līdz 21. maijam – iedeāls jaunām paziņām

Jūs varat iemīlēties jebkurā, taču laimīgu un veselīgu attiecību veidošana nebūt nav iespējama ar visiem. Mīlestības zvaigžņu prognoze palīdzēs sasniegt laulības laimi un atrast mīlestību šajā nedēļā.

Uzreiz jāatzīmē, ka šis laiks ir ideāls jaunām paziņām un aktīviem dvēseles palīga meklējumiem. Merkūrs pirmdien, 15., atbrīvosies no retro fāzes, tāpēc cilvēki kļūs atvērtāki un gatavi veidot veselīgu komunikāciju. Ja esat viens, tad nav labāka laika sazināties. Daudzi pāri spēs pārvarēt radušās krīzes, kļūt laimīgāki. Jums vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem, lai kļūtu par visjūtīgākajām un atriebīgākajiem zvaigžņu zīmju pārstāvjiem. Šāda uzvedība var atbaidīt veiksmi un jaukus cilvēkus.

Auns

Auns šonedēļ būs piekāpīgāks, mazāk tendenciozs un kopumā pievilcīgāks. Lai uzlabotu šo patronplanētu radīto efektu, tām palīdzēs īpaši maģiski akmeņi . Šīs Zīmes pārstāvji šonedēļ būs pretējā dzimuma uzmanības centrā. Viņu sabiedrību aktīvi meklēs tie, kuri sapņo atrast laimi mīlestībā. Būs daudz sirsnīgu sarunu, kas palīdzēs rast patvērumu no niknām kaislībām un problēmām. Auns vēlēsies arī aizraušanos, kas stiprinās jau izveidotās attiecības.

Vērsis

Daiļā dzimuma Vēršiem bez bailēm jāpiekrīt randiņiem, un šīs zīmes vīrietim ir svarīgi uzņemties iniciatīvu. Zvaigžņu eksperti iesaka neaizvērties no pasaules, sākot ielaist cilvēkus. Zvaigznes un planētas palīdzēs Vērsim saprast, kas ir galvenie iemesli pastāvīgām neveiksmēm mīlestībā. Šīs Zīmes pārstāvjiem būs jāpiedzīvo diezgan dinamiska iedvesmas un aizraušanās nedēļa. Laika posmā no 15. līdz 21. datumam Vērsis arī spēs minimizēt konfliktus pārī. Būs iespējams ieviest būtiskas korekcijas dzīvē un komunikācijā.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 15. maija līdz 21. maijam – dodieties pa zelta vidusceļu uz mērķi

Dvīņi

Dvīņu partneri priecāsies, ja Dvīņi vēlēsies mainīt ierasto vidi. Zvaigznes iesaka ieklausīties savā sestajā maņā un mīļotajā: ​​iespējams, ir pienācis laiks pārmaiņām. Tagad mums jārīkojas ģimenes laimes labā. Zvaigznes palīdzēs Dvīņiem atbrīvoties no  kaitīgiem ieradumiem, tāpēc tuviniekiem un mīļotajam tie kļūs vērtīgāki. Visiem, kuri vēl ir meklējumos, labāk kļūt aktīvākiem un kļūt uzmanīgākiem pret visu apkārtējo.

Vēzis

Vēžiem visu nedēļu jāpaliek enerģiskiem un enerģijas pilniem. Ir svarīgi arī inficēt apkārtējos cilvēkus ar savu dzīves mīlestību. Tātad pretējais dzimums noteikti interesēsies par Vēžiem. Ikvienam, kurš ir ļoti noguris, būs jāatrod spēks virzīties uz priekšu. Tik labvēlīgs periods, ko pavadīt izmisumā un vientulībā, ir nepieejama greznība. Ir svarīgi piepildīties ar Visuma spēku, Venēras spēku. Šonedēļ daudziem Vēžiem nāksies pārdzīvot spēcīgas emocijas.

Turpinājums nākošajā lapā….

COMMENTS

Leave a Comment