Horoskops 2023. gada 17. aprīlim

Lauva

Zvaigznes iesaka lauvām ļauties vieglam pavasara noskaņojumam un uztvert dzīvi vieglāk. Uz brīdi aizmirsti par “zvēru karaļa” solīdo statusu, esi maza naiva kaķenīte, priecājoties par siltumu un maigo sauli! Nebaidieties sabojāt savu reputāciju, ja kādu laiku kļūsiet nedaudz vieglprātīgs, tas tikai palielinās jūsu pievilcību citu acīs.

Jaunava

Attiecībās ar apkārtējiem tev vajadzēs izrādīt maksimālu sapratni – pēdējā laikā esi bijis pārāk kategorisks un brīžiem pat agresīvs. Atzīstiet, ka ikvienam ir tiesības gan uz savu viedokli, gan kļūdīties, un nevērtējiet cilvēkus pārāk bargi.

Svari

Tagad jums ir visas iespējas nodrošināt maksimālu garīgo komfortu. Iepriecini sevi ar patīkamiem niekiem un priekiem, izbaudi mirkli un nedomā par slikto. Un arī mēģiniet mazāk sazināties ar svešiniekiem, pretējā gadījumā pastāv risks sagraut harmoniju.

Skorpions

Skorpionam ir periods, kad jāgūst labums no agrāk paveiktā. Par nepiedienīgām izdarībām liktenis atalgos gan patīkamus pārsteigumus, gan “bumerangu”. Uztveriet to kā pašsaprotamu un nezaudējiet drosmi, jums vienkārši jāpārdzīvo satraucošais laiks un jādodas tālāk.

Strēlnieks

Šonedēļ vajadzēs parūpēties par vecāko paaudzi, tava palīdzība nepieciešama vecākiem vai gados vecākiem radiniekiem. Mēģiniet iepriekš sastādīt grafiku, lai jūs varētu visu izdarīt un neko nepalaist garām.

Lasi arī: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. aprīlim

Mežāzis

Šajā periodā Mežāži būs neticami populāri. Daži kļūs par spontāni izveidota uzņēmuma dvēseli, citi būs pretējā dzimuma uzmanības centrā, bet citi tiks apveltīti ar vēl nebijušu varas iestāžu labvēlību. Galvenais neaizmirst par ģimeni un mīļajiem, lai viņi nejustos nevajadzīgi.

Ūdensvīrs

Šīs nedēļas laikā Ūdensvīri piedzīvos totālu laika trūkumu. Jums būs daudz jādara, bet ticiet man, balva neliks jums gaidīt. Drīz jūs varēsiet baudīt sava darba augļus.

Zivis

Vissvarīgākajam šajā periodā jābūt Vese***ai. Zivīm nevajadzētu pārpūlēties un ieteicams parūpēties par profilaksi. Un, ja ir hroniskas saslimšanas, pēc profila jādodas pie ārsta arī tad, ja pēdējā laikā problēma netraucē.

Leave a Comment