Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. aprīlim

Mīlestība ir skaistākā no jūtām, pateicoties kurām dzīve iegūst spilgtas krāsas, un cilvēks jūtas laimīgs. Problēma ir tā, ka attiecību attīstība un meklēšana lielā mērā ir atkarīga no planētu ietekmes.

Mūs gaida ārkārtīgi nemierīga un ļoti pretrunīga nedēļa. Dažām Zīmēm planētu ietekme nesīs liktenīgas pārmaiņas uz labo pusi, interesantas iepazīšanās, ugunīgas atzīšanās, daļu sagaida visai smagas vilšanās gan partnerī, gan mīlestībā kopumā. Tas var būt saistīts ar vājo Venēru, tuvojošos aptumsumu 20. datumā vai Merkura retro fāzes sākumu 21. aprīlī. Turklāt daudziem no mums var sākties Vese***as problēmas un pastiprināties nervozitāte, tāpēc ir pienācis laiks sākt lietot ārstniecības augus.

Auns

Zvaigžņu novērotāji iesaka Auniem pievienot savam pavedināšanas arsenālam svarīgu instrumentu – toleranci. Attālināts un tiešs kontakts ar interesējošo personu ir ideāls lauks radošumam un jūtu izpausmei, taču labāk nepārkāpt atļauto. Ir svarīgi paļauties uz realitāti: romāna attīstības scenārijam jābūt ticamam. Pareiza stratēģija un spēja apiet atriebīgus cilvēkus palīdzēs Aunam palikt virs ūdens mīlas sfērā.

Vērsis

Vērsim šonedēļ būs daudz stresa situāciju. Zvaigžņu novērotāji viņiem iesaka iepazīties ar to, kā šādās situācijās uzvedas dažādu zīmju cilvēki. Tas palīdzēs atrast pieeju katram cilvēkam no paziņu vai radinieku vidus, kā arī paaugstināt komunikācijas efektivitāti. Tagad nav vērts cerēt uz panākumiem mīlestībā, taču Vērsis bez problēmām spēs saglabāt stabilitāti. Ir svarīgi palikt mēreni kaislīgam, bet nekādā gadījumā ne greizsirdīgam.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Dvīņi

Otrā pusīte var iemest negaidītu triku, ko Dvīņi nesagaidīs. Zvaigžņu vērotāji iesaka mēģināt paredzēt savas rīcības iespējamās sekas, jo to sekas kļūs neatgriezeniskas un var radikāli mainīt tavu dzīvi. Tāpat zvaigžņu vērotāji iesaka Dvīņiem atcerēties par negatīviem ieradumiem, kas kaitē attiecībām. Jums ar tiem jācīnās visos iespējamos veidos.

Vēzis

Nakts gaismekļi diezgan negatīvi ietekmēs šo cilvēku enerģiju. Vēžiem ir jāatver bloķētās čakras, lai viņi kļūtu pievilcīgāki un produktīvāki. Attiecības ar mīļoto cilvēku Vēzī šonedēļ neveiksies no labākās puses. Sākumā viņos var valdīt saticība, savstarpēja sapratne un atbalsts, taču no ceturtdienas viss mainīsies. Jums jābūt uzmanīgiem ar vārdiem 20. datumā un turpmākajās dienās.

Turpinājums nākošajā lapā…

COMMENTS

Leave a Comment