3 iemesli, kāpēc mēs redzam vienu un to pašu sapni

Ja jums ir tāds pats sapnis, tas gandrīz noteikti nav nejaušs. Ezotērikas jomas eksperti pastāstīja, ko var nozīmēt atkārtoti sapņi un uz ko tie mūs aicina.

Ir pienācis laiks saprast galvenos iemeslus, kāpēc viņi var mūs apciemot, jo ne vienmēr runa ir par likteņa brīdinājumiem.

Kaut kas jūs patiešām traucē

Atkārtots sapnis var vajāt cilvēku, ja viņš ir piedzīvojis kādus briesmīgus notikumus. Tās var būt pēctraumatiskā sindroma vai kāda sāpīga zaudējuma sekas. Par atkārtotu sapni bieži sapņo tie, kas karoja, vai tie, kuri šķīrās ar cilvēku, kuru mīlēja, zaudēja vecākus, bērnu, dvēseles palīgu.

Ir ārkārtīgi iespaidojami cilvēki, kuri redz to pašu sapni par eksāmenu, kuru viņi nenokārtoja vai, iespējams, nav nokārtojuši. Ļoti spēcīgi pārdzīvojumi var atstāt nospiedumu cilvēka apziņā. Tas patiešām notiek, lai gan ne bieži. Ja jūs par kaut ko ļoti uztraucaties, tas pats nepatīkamais sapnis pāries, kad nomierināsities. Varbūt šim nolūkam ir jāmaina situācija vai jāapmeklē speciālists.

Lāsti un ļauna acs

Tas var izraisīt arī atkārtotu miegu. Ja jums ir zvērināts ienaidnieks, kurš jūs satrauca vai esat nolēmis iet tālāk, ierunājot jūs nepatikšanās, tas var atspoguļoties satraucošos sapņos. Tas notiek, ja cilvēks, kurš jūs ienīst, slīkst skaudībā. Centieties neizprovocēt cilvēkus uz šo briesmīgo sajūtu, pārtraucot mest putekļus acīs.

Lasi arī: Venēra Dvīņu zīmē no 11. aprīļa līdz 6. maijam: esiet uzmanīgi ar cilvēkiem, kas maina kažoku atkarībā no izdevīguma

Lai saprastu, ka jūs patiešām esat nolādēts vai apbēdināts, ir svarīgi meklēt palīdzību n  piecām drošām zīmēm. Nesteidzieties domāt, ka slikts sapnis ir kara ar kādu cilvēku rezultāts. Ja viss liecina, ka jums ir ārkārtīgi bīstams ienaidnieks, kurš izmanto maģiju, tad mēs iesakām pārtraukt pastāvīgās cīņas ar viņu, mēģinot aprakt cirvi.

Likteņa mēģinājums jums tikt cauri

Ja jums ir spēcīga un stabila saikne ar Visuma pārpilnības centru, tad atkārtots sapnis var liecināt par to, kas jums jādara nākotnē, vai arī tas var liecināt par kaut ko ļoti svarīgu. Lai saprastu, vai jums ir cieša saikne ar Visuma centru, varat vērsties pēc palīdzības pie vienkāršām zīmēm:

  • tev ir augsti attīstīta intuīcija;
  • jūs zināt, kā analizēt cilvēku pēc izskata un pirmās sajūtas;
  • jūs bieži saņemat zīmes no likteņa;
  • Visums jūs aizsargā visos iespējamos veidos.

Ar šādiem sapņiem Visums mēģina mums palīdzēt atrast instrumentu pašreizējās situācijas labošanai. Tas sniedz norādes, kas tiek šifrētas atkārtotos sapņos.

Centieties pēc iespējas biežāk pievērst uzmanību nevis sliktām pazīmēm, bet gan patīkamām likteņa pazīmēm.

Leave a Comment