Horoskops 2023. gada 17. jūnijam: ieviešot pārmaiņas savās mājās, varēsiet uzlabot savu dzīves kvalitāti!

Lauva

Šajā dienā pat necenties jaukties – apstākļi liks būt aktīvam un savāktam. Tam nav jābūt saistītam ar darbu, iespējams, kāds no tuviem draugiem vai radiniekiem vērsīsies pēc palīdzības vai piedāvās aktīvās atpūtas iespēju.

Jaunava

Sestdien Jaunavas ir neparasti impulsīvas, un ar divkāršu degsmi nāksies savaldīt savus vārdus un darbus, lai nedarītu stulbumus un nesastrīdētos ar tiem, kas pakrīt zem tavas karstās rokas. Centieties kontrolēt savas emocijas, lai izvairītos no nepatīkamām sekām.

Svari

Sestdien sapņainajiem Svariem zvaigznes iesaka nolaisties no debesīm uz zemi un meklēt veidus, kā realizēt savas idejas. Beidz lidināties mākoņos, ir laiks rīkoties, citādi sapņi nekad nepiepildīsies.

Skorpions

Zvaigznes iesaka sestdienu veltīt plānošanai. Nākamās nedēļas būs ļoti noslogotas, un labāk sastādiet maksimāli detalizētu grafiku, neaizmirstot sīkumus un laiku atpūtai. Un vakarā dodieties uz kādu izklaides pasākumu.

Strēlnieks

Ja dodaties piknikā, uzticiet ugunskuru kādam citam. Zvaigznes brīdina par lielu apdegumu risku. Pārējā dienas daļa solās būt mierīga un patīkamiem notikumiem piepildīta.

Lasi arī: Merkurs Dvīņu zīmē no 2023. gada 11. līdz 26. jūnijam: zvaigžņu ekspertu prognozes – izmantojiet šo laiku finanšu uzlabošanai un esiet uzmanīgi, jo aktivizēsies krāpnieki

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 12. līdz 18. jūnijam – iespējams daudzus sagaidīs neprognozējamas situācijas

Mežāzis

Šodien ir lieliska diena sarunām un kontaktu veidošanai. Iespējams, tev izdosies piesaistīt ļoti ietekmīgu cilvēku atbalstu. Galvenais ir neizraisīt sarunu biedru labvēlību, bet, izrādot cieņu, censties noturēties līdzvērtīgā stāvoklī.

Ūdensvīrs

Sestdien Ūdensvīram jābūt mērenam it visā – komunikācijā, emocijās, darbā, mājas darbos, ēdienā un alkoholā. Lai diena ir mierīga un izmērīta, jāatvelk elpa un jātaupa spēki jauniem sasniegumiem.

Zivis

Lielisks laiks mājas un pagalma labiekārtošanai. Ja plānojāt sākt remontu, pārkārtot mēbeles, aprīkot baseinu vai atpūtas zonu pie mājas – droši turpiniet. Jebkurš darbs ar interjeru un ainavu dizainu vainagosies panākumiem. Un arī veiksmīgi un preču pirkumi mājai.

Leave a Comment