Horoskops 2023. gada 18. jūlijam: laiks parūpēties par sevi

Lauva

Laba diena diētu uzsākšanai, vingrošanai, masiera apmeklējumam, garīgām praksēm. Ja esi plānojis atteikties no kaitīgiem ieradumiem un pievērsties veselīgam dzīvesveidam, sāc jau šodien! Drīz jūs redzēsiet, cik izdevīgi tas ir jūsu labklājībai.

Jaunava

Lieliska diena radošu ideju īstenošanai, mācībām, jaunu lietu apgūšanai. Un arī otrdiena piemērota spa un garīgo prakšu apmeklēšanai. Vakarā sajutīsi nebijušu garīgu pacēlumu, vēlēsies izklaidēties, sazināties. Neliedz sev to, dodies ciemos vai uz kādu trokšņainu pasākumu.

Svari

Noskaņojums šajā dienā ir pretrunīgs… No vienas puses, jūsu pārliecība par savu lēmumu un darbību pareizību, no otras puses, apstākļi, kas it kā pierāda pretējo. Šajā gadījumā labāk nedaudz pagaidīt, situācija drīz stabilizēsies, un kļūs skaidrs, kā rīkoties. Ja jūs sākat trakot, varat kļūdīties.

Skorpions

Diena ir emocionāli nestabila. Pēc tam jūs iekritīsiet melanholijā un slinkumā, tad piedzīvosiet spēka pieplūdumu, vēlmi rīkoties. Lai prāta stāvoklis atgrieztos normālā stāvoklī, dienas laikā ir vērts mazāk sazināties ar cilvēkiem, bet vakarā – doties pastaigā vienatnē.

Strēlnieks

Šodien iespējamas grūtības saskarsmē ar apkārtējiem – jūsu impulsivitāte, ieradums spriest bez saprašanas, kā arī tieksme pakļauties citu cilvēku ietekmei, var nodarīt jums ļaunu pakalpojumu. Ja iespējams, šajā dienā mēģiniet samazināt kontaktus līdz minimumam.

Lasi arī: Numeroloģija mīlestības sardzē: skaitļi parādīs, cik ilgi attiecības turpināsies

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Mežāzis

Šodien jūs nevarat iet līdzi plūsmai un paļauties uz “varbūt”. Pārņemiet kontroli pār situāciju savās rokās, uzņemieties iniciatīvu, rīkojieties un esiet sava likteņa saimnieks. Pēcpusdienā iespējama patīkama tikšanās ar cilvēku, ar kuru jūs kādreiz saistīja draudzība vai kopīga lieta.

Ūdensvīrs

Brīnišķīga, priecīga diena piepildīta ar harmoniju un pozitīvu enerģiju. Šodien jums veiksies viss, ko uzņematies, veiksme jūs ne tikai pavada, bet arī tiešā nozīmē vajā. Nepalaidiet garām iespēju un pabeidziet lielāko daļu gadījumu, un pavadiet vakaru kopā ar saviem mīļajiem.

Zivis

Šodien tev jārīkojas kā miera uzturētājam. Palīdziet strīdniekiem atrast kopīgu risinājumu, piedāvājiet kompromisu. Vienkārši nenostājies pusē, neizsaki skaidru nostāju vienam un nicini otru, pretējā gadījumā otra puse uz tevi aizvainosies un var pat atriebties.

Leave a Comment