Numeroloģija mīlestības sardzē: skaitļi parādīs, cik ilgi attiecības turpināsies

Numeroloģija ir skaitļu zinātne, kas sniedz atbildes uz dažādiem jautājumiem. Šajā rakstā jūs uzzināsiet, kā izmantot skaitļus, lai uzzinātu, cik ilgas un stipras būs jūsu attiecības ar šo vai citu personu.

Jūs varat pārbaudīt saderību mīlestībā un  citās metodēs, taču skaitļi, pēc novērojumiem, sniedz visprecīzāko atbildi. Lai uzzinātu, cik ilgi turpināsies jūsu attiecības, jums jāzina tikai dzimšanas datumi un vārda pirmie burti.

Numeroloģiskie aprēķini

Vispirms jums ir jāpārtulko vārda pirmie burti skaitļos. Lai to izdarītu, jums ir nepieciešama vienkārša tabula:

 

Piemēram, ņemsim vārdus Maks un Elīna, kā arī dzimšanas datumus 15.12.1986 un 10.03.1992. Burts “M” atbilst ciparam 1. Burts “E” atbilst ciparam 6.

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Lasi arī: Galvenās pazīmes, ka tev steidzami kaut kas jāmaina savā dzīvē

Tagad, kad zinām visus vajadzīgos skaitļus, tie jāsaskaita kopā: 1+5+1+2+1+9+8+6+1+0+0+3+1+9+9+2+1 +7 =66. Procedūru atkārtojam, līdz iegūstam skaitli diapazonā no 1 līdz 9. 6+6=12. 1+2=3. Izrādās, ka izvēlētajiem vārdiem un dzimšanas datumiem saderības numurs ir 3. Atliek tikai to atšifrēt.

Saderības skaitļu interpretācija

Viens . Ja vienība ir mācījusies no jums aprēķinu laikā, tad jūsu attiecības būs ļoti spēcīgas, ļoti ilgstošas ​​un ārkārtīgi labvēlīgas. Pēc ekspertu domām, šis skaitlis ir rādītājs, ka jūsu mīlestība nav nejauša. Jūs esat radīti viens otram. Iespējams, tev bija lemts sastapties ar pašu likteni.

Divi . Jūsu attiecības var būt ļoti trauslas. Visticamāk, tajos katrs no jums mēģinās vilkt segu sev virsū. Ir iespējams neveselīgs egoisms. Paredzamais laiks, kurā notiks atdalīšana, ir ne vairāk kā gads. Spēcīgi strīdi iespējami jau kopdzīves sākumā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment