Numeroloģija jūsu attiecībām: mīlestības potenciāla analīze pēc vārda un dzimšanas datuma

Numeroloģija ir skaitļu zinātne, kas var atbildēt uz daudziem interesantiem jautājumiem. Piemēram, viņa var daudz pateikt par turpmāko attiecību potenciālu. Lai to izdarītu, jums jāzina tikai personas vārds un dzimšanas datums.

Numeroloģija ir ļoti noderīga tiem, kas vēlas uzzināt vairāk par apkārtējo pasauli, likteni, karmu. Šī zinātne pat palīdz atpazīt cilvēka raksturu , viņa dāvanu pēc dzimšanas datuma un daudz ko citu. Atceries – tam, ko tu iemācies, nav jābūt patiesam, jo ​​tikai tu pats kontrolē savu likteni un nākotni mīlestībā. Numeroloģija tikai ved uz pareizā ceļa.

Numeroloģiskais aprēķins

Piemēram, ņemsim divus vārdus un divus dzimšanas datumus: Andrejs un Jūlija, 01.08.1984. un 19.02.1990. Lai noskaidrotu pāra mīlestības potenciālu, jums ir jāsaņem likteņa skaitlis. Lai to iegūtu, jums ir jāsaskaita datumi un cipari, kas atbilst vārda burtiem. Tabula palīdzēs burtus pārvērst skaitļos:

Cipari, kas atbilst vārda Andreja burtiem: 1, 2, 6, 6, 7, 6,7. Jūlijai mēs iegūstam skaitļus: 6, 8, 9, 4,6,1. Mēs saskaitām visus saņemtos vārdu un ciparu skaitļus, no dzimšanas datumiem: iegūstam 131. Saskaitiet skaitļus no iegūtajiem skaitļiem ir nepieciešams, līdz tiek iegūts skaitlis no 1 līdz 9. 1 + 3+ 1 = 5. Izrādās, ka likteņa skaitlis šādam pārim ar vārdiem un dzimšanas datumiem ir pieci.

Skaitļu atšifrēšana

Viens . Šāda pāra mīlestības potenciāls ir ārkārtīgi augsts. Tās būs ļoti spilgtas attiecības, spēcīgas un izturīgas, lai gan par to ilgumu kaut ko sīkāk pateikt nevar. Šādiem cilvēkiem būs pilnīga savstarpēja sapratne lielākajā daļā attiecību aspektu. Speciālisti iesaka neklausīties citu padomos, bet pieņemt lēmumus pašiem.

Lasi arī: Numeroloģija mīlestības sardzē: skaitļi parādīs, cik ilgi attiecības turpināsies

Lasi arī: Numeroloģiskā prognoze nedēļai no 2023. gada 17. līdz 23. jūlijam: daudziem cilvēkkiem izšķirsies viņu liktenis un nākotne šajā nedēļā!

Divi . Ja jūs saņemat numuru 2, tad attiecību potenciāls ir diezgan zems. Šādās attiecībās katrs vilks segu sev virsū. Lielas nepatikšanas var sākties pēc konfekšu pušķu perioda beigām. Vietnes Dailyhoro.ru eksperti iesaka šādiem cilvēkiem būt ārkārtīgi godīgiem vienam pret otru. Tas palīdzēs izvairīties no vilšanās.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment