Horoskops 2023. gada 18. septembrim: esiet gatavi jauniem panākumiem!

♌ Lauva

Nākamajās dienās Lauvām vienlaikus būs jābūt gan taktiķiem, gan stratēģiem. Tikai koncentrēšanās uz rezultātiem un skaidra izpratne par to, kā sasniegt savu mērķi, palīdzēs izkustināt pat vissmagākos “ratiņus” un pārvarēt visus šķēršļus, kas tev uznāk.

♍ Jaunava

Šodien Jaunavas no kļūdām paglābs tikai nosvērtība un prātīgs aprēķins. Lai gan noteiktā brīdī emocijas var uzliesmot, mēģiniet nedarīt neko muļķīgu. Sasteigtu lēmumu un nepārdomātu vārdu sekas ir neparedzamas.

♎ Svari

Zvaigznes iesaka Svariem risināt ieilgušas problēmas. Izejiet cauri “garajai kastei”, kas jau ir pilna, un beidzot atbrīvojieties no “astēm”. Šodien to var izdarīt bez lielām raizēm un apgrūtinājumiem.

♏ Skorpions

Viss, ko Skorpioni ir ieplānojuši šai dienai, jānoved līdz loģiskam noslēgumam. Uzmanīgi pārbaudiet visas “astes”; jūsu sarakstā nevajadzētu būt nepabeigtiem uzdevumiem.

♐ Strēlnieks

Nedēļas sākumā Strēlniekiem var šķist, ka harmonija attiecībās ar mīļajiem un ģimeni, šķiet, ir izgaisusi. Sirsnīga saruna un vēlme dzirdēt sarunu biedru palīdzēs atjaunot uzticību un savstarpēju sapratni.

Lasi arī: Ģimenes kase kūst, bet es pērku tikai lauku produkciju, tirgū ir uzticami piegādātāji

Lasi arī: No kāda zemnieka uzzināju, kāpēc lielveikalā liek gurķus plastmasā

♑ Mežāzis

Šis ir labs laiks jebkuram darbam. Vai vēlējāties uzsākt jaunu projektu, reģistrēties apmācībām, izmēģināt kaut ko tādu, ko iepriekš neesi darījis? Esiet drošs, zvaigznes sniegs maksimālu palīdzību tiem, kas cenšas augt un attīstīties!

♒ Ūdensvīrs

Tagad Ūdensvīri nespēj uzklausīt padomus, un pat saprātīgi ieteikumi, kas izteikti pareizā tonī, tiek uztverti naidīgi. Jūs nevarēsit kontrolēt sevi, atliek tikai viena lieta – risināt personīgās lietas, kurās jums ir jāpieņem lēmumi vienam, paļaujoties tikai uz savu viedokli.

♓ Zivis

Nedēļas sākumā Zivīm var šķist, ka robeža starp viņu domām un realitāti ir kļuvusi nestabila vai pazudusi pavisam. Daudzi jūsu pieņēmumi izrādīsies pareizi, un jūsu priekšnojautas nemaldinās. Tas viss ir saistīts ar paaugstinātu intuīciju – tagad jūs redzat cilvēkus gandrīz cauri un spējat paredzēt viņu turpmāko rīcību un sekas, pie kurām tie novedīs.

Leave a Comment