Horoskops 2023. gada 19. aprīlim

Lauva

Nedēļas vidū palielinās traumu risks, esiet īpaši uzmanīgi! Atliec sporta zāles apmeklējumu, necenties pats salabot salauztas elektroierīces, īpaši, ja neko daudz par to nesaproti, un arī ekstrēma izklaide šodien nav priekš tevis. Un arī izvairieties no caurvēja, pretējā gadījumā saaukstēšanās neliks jums gaidīt.

Jaunava

Diena var radīt trauksmi un satraukumu, un bez redzama iemesla radīsies spēcīga trauksme. Labākais risinājums būtu monotons darbs, kas prasa maksimālu koncentrēšanos un intelektuālo sniegumu. Tad jums vienkārši nebūs iespējas tīksmināties drūmās domās un izbaudīt sliktas priekšnojautas, garastāvoklis atgriezīsies normālā stāvoklī un līdzsvars.

Svari

Ģērbieties atbilstoši laikapstākļiem un izvairieties no caurvēja. Bīstamība saaukstēties šobrīd ir ārkārtīgi liela, un jūsu gadījumā tas draud ne tikai ar fizisku kaiti, bet arī ar sabojātu garastāvokli. Neskatoties uz to, ka iesnas un klepus jums nesagādās lielas ciešanas, slikta Vese***a iegremdēs jūs izmisumā.

Skorpions

Labs laiks, lai atmestu sliktos ieradumus un sāktu piekopt veselīgu dzīvesveidu. Un, ja ir hroniskas Sli**bas, jums vajadzētu rūpēties, lai apturētu saasinājumu. Tagad jums nav laika slimot, savārgums iznīcinās visus jūsu plānus un neļaus jums sasniegt savus mērķus.

Strēlnieks

Nedēļas vidū, pieņemot lēmumus, būs jāaktivizē intuīcija. Ir bezjēdzīgi lūgt padomu radiniekiem vai kolēģiem – viņi nevarēs jums pateikt neko saprotamu, jo atrodas tālu no apspriežamās tēmas un maz to saprot. Klausieties savai sirdij, mūsdienās tikai tā var norādīt pareizo ceļu.

Lasi arī: 3 iemesli, kāpēc mēs redzam vienu un to pašu sapni

Mežāzis

Šī būs ļoti saspringta diena. Jums būs jāveic daudzi steidzami uzdevumi, un jūs nedrīkstat novērst svešas domas un tukša pļāpāšana. Līdz vakaram nogurums var pārvarēt, un atlikušo dienas daļu labāk pavadīt mājās, vēlams vienatnē.

Ūdensvīrs

Nedēļas vidū jūs riskējat kļūt par īstu agresijas “magnētu” – tavā ceļā satikto būru skaits tevi vienkārši pārsteigs. Jums nevajadzētu iesaistīties ilgstošās ķildās, taču jūs nevarat arī paciest rupjības savā uzrunā. Sagatavo īsas, bet kodīgas atbildes jau iepriekš, lai nepazustu īstajā laikā.

Zivis

Beidziet idealizēt citus un izdomāt attaisnojumus saviem ne tiem ticamākajiem darbiem. Ja cilvēks pret jums izturas ne pārāk cieņpilni, tam ir tikai viens iemesls – viņš to tā vēlas. Un tikai no tevis paša ir atkarīgs, vai tu to izturēsi, cīnīsies pretī vai vispār pārtrauksi saziņu.

Leave a Comment