Horoskops 2023. gada 18. aprīlim

Auns

Šodien var rasties nesaskaņas ar partneri vai tuviem radiniekiem. Tavs uzdevums ir saglabāt mieru, nenovērst uzmanību, kārtojot attiecības, netērēt spēkus ilgstošām tiesvedībām un noskaidrot, kurš kļūdās vairāk. Turiet savas emocijas, mīļotā cilvēka neapmierinātības “uzbrukums” drīz pāries, un jūsu attiecības kļūs tādas pašas.

Vērsis

Šodien tavs noskaņojums mainīsies kā attēls kaleidoskopā. Emocionālās “šūpoles” jūs diezgan nogurdinās, un līdz vakaram jūs sajutīsiet sabrukumu. Vislabāk šajā situācijā ir doties garā pastaigā vienatnē. Komunikācija pat ar tuviem cilvēkiem tikai vairos garīgo diskomfortu un var izraisīt konfliktus.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 17. aprīļa līdz 23. aprīlim

Dvīņi

Dažreiz nejauša, īslaicīga paziņa var izvērsties stiprā draudzībā. Šodien neignorējiet cilvēkus, kas cenšas ar jums sazināties. Esiet atvērts saziņai, un drīz jūs iegūsit uzticamu, lojālu sabiedroto.

Vēzis

Šodien esi ļoti uzmanīgs, strādājot ar dokumentiem, pastāv liels risks kļūdīties, kas tev izmaksās dārgi. Vēlreiz visu rūpīgi pārbaudiet, neko neparakstiet, neizlasot! Un arī uzmanieties no telefonKrā***kiem un nesteidzieties sniegt konfidenciālus datus “izmeklētājam” vai “bankas darbiniekam”. Zvanus no nezināmiem numuriem labāk vispār ignorēt.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment